You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
Gerçek Zenginlik
-Sana ne varsa tüm paramızı vereceğiz. Hatta Dünya'nın en zengin ve sayılır bir adamı olacaksın. Daha da önemlisi bir evin bir araban olacak, sayılı zenginlikle beraber çok güzel de bir karın (veya yakışıklı bir kocan) olacak bir şirketin olacak, ama bunu sadece bir şartla veririz sana.

-Neymiş o şart?

-İmanını bırakacaksın, namazı bırakacasın, kabul edeceksin değil mi? İman etmesen ne olur ki zaten?

-???

-Bak bu iyiye işaret. Bırak imanını sana tüm paramızı verelim.

-Olmaz!

-NE??!!

-Tabii ki de olmaz. Bizi yaratan Allah'ın rızası olmadığı sürece zenginliğin ne anlamı var? Allah'ın razı olması lazım. Bir kum tanesi kadar değilken koca evrende. Biz kendimizi ne sanıyoruz? Kesinlikle kabul etmiyorum. Ben gerçek zenginliğimi Allah'a teslim olmakla buldum. Namazla emrolundum. Hiç kimse imanımı alamaz. Ne derse desin?

Gördüğümüz gibi biz hakikaten gerçek zenginliğe sahibiz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Gerçek Zenginlik
-Tabii ki de olmaz. Bizi yaratan Allah'ın rızası olmadığı sürece zenginliğin ne anlamı var? Allah'ın razı olması lazım. Bir kum tanesi kadar değilken koca evrende. Biz kendimizi ne sanıyoruz? Kesinlikle kabul etmiyorum. Ben gerçek zenginliğimi Allah'a teslim olmakla buldum. Namazla emrolundum. Hiç kimse imanımı alamaz. Ne derse desin?

emegine yüregine saglık..hadi yürü şeytan başka kapıya...başka kapıyada gitme bir ömür boyu kilitlerde kal
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Teşekkürler, eline sağlık Hakikat gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.