terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende durma oyna nükleik
ne diyon yaf sen
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende durma oyna nükleik
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:0f ya kusura bakma ama bayıyosun sen herşeyi mükemmel mi yapıosun da bide kalkmış benim hareketlerime laf ediosun yeter artık yazmabundan sonra yazacaklarım emin ol bu üslupla olmayacak kendini de herkese cevap vermeye vazifeli memur falan da sanma
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende durma oyna nükleik
ne diyon yaf sen
terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende durma oyna nükleik
ne diyon yaf sen
bişey diyemiyorum kardeş

terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
yapmişsin ya onun için dedim
alıncak birsey mi var
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
yapmişsin ya onun için dedim
alıncak birsey mi var
uf gerçekten uğraşamıcam
selametle..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.