You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Geniş bilgiye Sahip olunacak Yazılar

Geniş bilgiye Sahip olunacak Yazılar

Acemi Üye
RE: Geniş bilgiye Sahip olunacak Yazılar
tabiki türküm şöyle düşünebilirsiniz herkezin anlayabilmesi gerektiginini düşünüyorum hemde herkezin herkez kendine pay almalı yoksa haksızlık dengesizlık olur bence cok yanlış türkler yok sadece dunyada saygılı olalım lutfen
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Peki neyi anlamalıyız seseferever1? Bu kısmı işte bir türlü izah edemediniz? Tam olarak ne anlamalıyız?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
biraz zor geldi anlaşılan ozur dılerım cok kapsamlı bılgıye ıhtıyacınız var gıbı bende zorlanıyorum acıkcası bıraz Saskin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hic bir amacım yok sunu soylemelıyımkı sadece herşeyi bulmaya calısıyorum bıraz zor gelebılır sıze ben cok zorlandım malesef sadece anlatabılmek Sad(
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Evet bana kapsamlı bilgi getirin. Akşam akşam iyi güldüm. Allah iyiliğini versin seseferever1
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.