You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Geniş bilgiye Sahip olunacak Yazılar

Geniş bilgiye Sahip olunacak Yazılar

Yönetici
RE: Geniş bilgiye Sahip olunacak Yazılar
Yazdıklarından bişe anlamıyorum ki.
Ne paylaştın? Ne yazıyorsun? Bi açıklama yap ya Hu.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
3. kez soruyorum.
Yukarıda paylaştığın şeyler nedir?
Yazdıkların ne manaya geliyor?
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
nefs şeylerden alabılmek
demektır
o yuzden allah her nefs olumu
tadıcak demıstır
1kere olucegı kesındır nefsın
rabbının zatı musnesna demıstır
cunku o herkezı tamamlamıstır
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yemin ederim google translate çevirisi gibi yazıyorsunuz. Anlam bütünlüğünden yoksun, yerine oturmayı becerememiş kelimeler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
malesef kelımeri herkezin anlaması gereklı ozur dılerım turkce kendıme yasak edındın az ve oz olması gereklı herkezın bulabılcegı ve tatısabılıcegı ve ogrenebılıcegı bu yuzden yalan veya dogru olmaması gerekıyor herkez kendısı kazanmalı veya kaybetmelı dıye dusundum herkez kendıne pay alır ozur dılerım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
şöyle düşünebiliriz yabancı diller araştırma yaptığı zaman daha çok anlamaya calışıcaktır zorluk çekıcektır türkçe ise az bı araştırma ile bu yazıları anlayabilir bu sayede eşitlik sağlanır
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Seseferever1 , siz nerelisiniz? Hangi milletten? Çok samimiyim. Çünkü sizin Türk olmadığınızı ve belli bir amaç için burada paylaşım yapıyor olduğunuzu düşünüyorum. Gerçi amacıda henüz anlayabilmiş değilim. Türk müsünüz?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.