You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Geniş Aile dizisinden:)

Profesör
[/u]“-Yağmurun ilk damlasını yiyince yukarıdan biri tükürdü sanan Ulvi...”
“-Cenaze evinde gülesi gelen Ulvi...”
“-Bandın ucunu kaybedip bir daha bulamayan Ulvi...”
“-Çaya kaç şeker attığını unutup bi daha atan Ulvi...”
“-Kanayan yaraya ellerini yıkamadan parmak basan Ulvi...
“-Kilosunu bildiği halde tartılan Ulvi...”
“-Kafasını duvara çarpınca uyumaya korkan Ulvi...”
“-Deneme sınavına girip de yanılan Ulvi...”
“-Koltuğu boş sanıp milletin çocuğunun üzerine oturan Ulvi...”
“-Deniz cansızı Ulvi, kabile geyiği Ulvi...”
“-Hazıra dayanamayan dağ eteği Ulvi...”
“-Dış basında ses getiremeyen Ulvi...”
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Geniş Aile dizisinden:)
ne bçim hakaret etmiş ya
bir kere görmüştüm o diziyi nefret ettim özellikle dizideki espiri anlayışından nefret ettim, bu kadar iyilerini beklemiyodum açıkçası :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
eneresan en ıyısı dızıde ulvydı
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dizilerden ve yapmaya çalıştıkları iğrenç espirilerden nefret ediyorum..İzlemeyin prim vermeyin şunlara diyorum herkese diyorum ben izlemiyorum izlettirmiyorum da misafir geldiğinde dizi şu bu muhabbeti yapılıyor hasbihal etmek yerine herkes tv ye kapanmış dizi izlemeye çalışıyor kapatıyorum hemen Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
genıs aıle dıorm baska bısı demıorm Big Grin siz gibin bez bebegı ızleyın TongueTongue

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
son zamanların en populer komedi dizilerinden biri açıkcası güldürüyorda insanı ama her yaştan insana hitap eden bu tarz dizilerde bile sıkça bel altı esprilerin olmasıda hiç hoş ve doğru değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Dış basında ses getiremeyip İmponun ses tellerinde kazı çalışması yapan taha yusuf :D
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.