You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Genel Bilgilendirme

Profesör
RE: Genel Bilgilendirme
mubarek mirac kandili oldugu icin tum cezalari kaldirdim ins birdaha kimseye ceza vermek zorunda kalmayiz bu gercekten hic istemedigim bi durum. lutfen mesaj yazarken birbirimize karsi daha saygili olmaya dikkat edelim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Genel af çıkmışgülücük
Hadi hayırlısıgülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
lutfen bundan sonra forum ici mesajlarimiza dikkat edelim gereksiz ve basit uslupsuz mesajlar yazmayalim. bundan sonra bu konuda uyari olmucak direk ceza alicak yazan kisi
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
Sitemizde sunucu degisikligi yapilmistir. İnsallah bundan sonra mysql ve baglanti sorunlariyla karsilasmicaz, cok kaliteli bi host firmasina tasidim sitemizi. İnsallah zamanla hit olarakda eski durumuna gelir. Dnslerin tam olarak yonlenmesi yarini bulabilir o yuzden bugunluk sitemize ara ara kesintiler yasayabilirsiniz baglanirken. Herhangi bi sorunla karsilasirsaniz bildirin lutfen. İyi forumlar dilerim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-06-2013, Saat:06:22 PM, Düzenleyen: vip.
Profesör
ahhh ekrem ahh
diyorum
başka bişey demiyorum :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
Ne icin diyosun bilmem ama bidaha demezsin emin ol bu aefer saglamciyiz
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
İnaallah hayirlisi olurgülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.