hep gençleri zahirledi
evde kaldı onun yüzünden
çoğu kişi

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gençlik ve aşk
konu ilgilenmem gereken bir mevzu
inşaallah alıp okumak ve faidelenmek nasip olur
sağolasın kartal...
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gençlik ve aşk
sağolasın kartal...
mutlaka okumanızı isterim size faideli olacağından adım gibi eminim,sizleri sevdiğim için bu kitabı tavsiye etme ihtiyacı duydum
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gençlik ve aşk
sağolasın kartal...
mutlaka okumanızı isterim size faideli olacağından adım gibi eminim,sizleri sevdiğim için bu kitabı tavsiye etme ihtiyacı duydum
giderayak işlerim var bitirilecek, 
bu ktabı yalnız gençler okumuyor ztn
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok est öyle bi düşüncem olmadıbu ktabı yalnız gençler okumuyor ztn

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gençlik ve aşk
sağolasın kartal...
tavsiyen için tekrar teşekkürler sağolasın...
yalnız şunu belirteyim
benim konuya alakam zamane gençliğini ve aşk konusuna bakışlarını kavrayabilmek
yoksa ben aşkı da diğer hayat gaileleriyle eş değer görüyorum
ve dünyalık birşeye ne kadar önem verirlirse o kadar başa bela olacağına kaniyim
yani aşk da benim için para gibi zeka gibi bir olgu
helal daire de kullanmaya hakkımız olduğunu düşündüğüm
aksi halde felakete sbebp olacağına innadığım bir haldir...
yanlış anlaşılmasın yani :sırıtık:

seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gençlik ve aşk
sağolasın kartal...
tavsiyen için tekrar teşekkürler sağolasın...
yalnız şunu belirteyim
benim konuya alakam zamane gençliğini ve aşk konusuna bakışlarını kavrayabilmek
yoksa ben aşkı da diğer hayat gaileleriyle eş değer görüyorum
ve dünyalık birşeye ne kadar önem verirlirse o kadar başa bela olacağına kaniyim
yani aşk da benim için para gibi zeka gibi bir olgu
helal daire de kullanmaya hakkımız olduğunu düşündüğüm
aksi halde felakete sbebp olacağına innadığım bir haldir...
yanlış anlaşılmasın yani :sırıtık:
"benim konuya alakam zamane gençliğini ve aşk konusuna bakışlarını kavrayabilmek"
konuyu açan arkadaş üzerine alınmasın, İslami camia da ki kendi gözlemlerimi ve arkadaşlarımın anlattıklarını anlatıyorum...
beni maruz görün biraz matrak geliyor bana...
dialog şu:
- Gelirler Cemil Tokpınar okudunuz mu ?
Hayır
- Peki ilginizi çekmiyor mu ?
hayır
- ciddi misin ?
hayır hayır hayır !
![]()
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok est öyle bi düşüncem olmadıbu ktabı yalnız gençler okumuyor ztn
senden ziyade gören kızlar ne oluyor diye başıma üşümeden önelmi mi alayım dedim yani
bu arada bana yaşlı mı demek istedin
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.