You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Gençlik şehveti
Daha cuma günü namaza başladım ama çok günahım var daha 19 yaşındayım,cumadan berri başım yerde yürüyorum harama bakmamak için ama yolumdan dönerim diye çok korkuyorum.Salı günü okul başlayınca herşey eski iğrençliğine dönecek diye korkuyorum.Akşamları dua ederken ağlayıp dua ediyorum lütfen şu kardeşinize bi yardım edin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Gençlik şehveti
arkadaş çevrende dindar olanı seçmelisin mesela..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Işte bu kadar alçak ve karaktersiz insanlarsiniz Allah sizleri ıslah eylesin eylemezsede cehennemine koysun fasık pislik
Bunu ilk beğenen sen ol.
Süper Moderatör
Onlara yardım edecğim derken kendini tehlikelere atma. Onlarla fazla düşüp kalkma. Elbette bıçak gibi de kesip atamazsın.

Ne senden Ruku,
Ne benden Kıyam.
Selamün aleyküm,
Aleyküm selam.

Senin onlara yapacağın en güzel yardım artık "kal" dili değil, "hal" dilidir. Yani onlara söz ile, laf ile anlatmakdan ziyade; tavırların, davranışların, erdemlerin ile örnek olarak değişimin farkına varmalarını sağlamaktır.
Elbette sorularına kısa, öz ve makul cevaplar verebilirsin, ama uzatmadan, kısır tartışmalara girmeden. Hele onlar sormadan kendin konu açıp, onları irşad edeyim, aydınlatayım vs. konularına hiç girme. Hatta onlar uzatacak, tartışmak isteyecek olsalar bile "ben yolumu seçtim, benim yolum bana sizin yolunuz size" diyerek en kısa şekilde kapatmak. Kesinlikle onları ve davranışlarını, yollarını küçümsemeden; onlara ve tuttukları yollara küfür etmeden, sertlik göstermeden. Vakar ile.

Allah yolunu açık etsin, yar ve yardımcın olsun, sabr-ı cemil ihsan etsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Allah sizlerdende onlardanda razı olsun aziz pirim arkadaşlarım çok güzel karşıladılar sevindiler beklemezlerdi benden geçmişte o kadar hata yaptım ama ALLAH afetsin şimdi beni övüyorlar bende beni övmeyin diyorum.Dini vecibelerimi sırf sanki gösteriş için yapıyormuş gibi boş bir his oluyor ama öyle bi düşüncencem olmadığını (gösteriş yapmadığımı) biliyorum ama şeytan vesveselerini sergiliyor sürekli Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Şehvet dizginleşince o aşka doğru yelken açıcak
Dizginleyemiyorsak hayvandan farkımız ne?
Tasavvuf çalışarak kamil insanın esintisi ile çok kolay...
Deliye her gün  bayram...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.