sizde bi anlayış problemi var ama çözemedim bide şu kendin söyle kendin gül huyunuz yokmu komik oluyorsunuz gerçekten
sizde bi anlayış problemi var ama çözemedim bide şu kendin söyle kendin gül huyunuz yokmu komik oluyorsunuz gerçekten
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıyamate kadar güleceğini iddaa eden sensin bende diyorumki önce bi 20 sene boyunca her maçını kazan önümüze geç ondan sorna gel böyle bi yorumda bulunsizde bi anlayış problemi var ama çözemedim bide şu kendin söyle kendin gül huyunuz yokmu komik oluyorsunuz gerçekten

giderayak işlerim var bitirilecek, 
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıyamate kadar güleceğini iddaa eden sensin bende diyorumki önce bi 20 sene boyunca her maçını kazan önümüze geç ondan sorna gel böyle bi yorumda bulunsizde bi anlayış problemi var ama çözemedim bide şu kendin söyle kendin gül huyunuz yokmu komik oluyorsunuz gerçekten
yani atıp tutup
bir de hakim karşısında gibi geçmişi açıklaman yok mu
gülmekten öldürüosun cidden
şampiyon kim beyfendi farkında mısın
çok düşünmek cildi bozar biraz relax ol
kader bu
gs şampiyon ve türkiye nin efsanevi takımı
olay bu kadar basit
hazmet lütfen
psikolojik destek istersen yardımcı olabilirim
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıyamate kadar güleceğini iddaa eden sensin bende diyorumki önce bi 20 sene boyunca her maçını kazan önümüze geç ondan sorna gel böyle bi yorumda bulunsizde bi anlayış problemi var ama çözemedim bide şu kendin söyle kendin gül huyunuz yokmu komik oluyorsunuz gerçekten
yani atıp tutup
bir de hakim karşısında gibi geçmişi açıklaman yok mu
gülmekten öldürüosun cidden
şampiyon kim beyfendi farkında mısın
çok düşünmek cildi bozar biraz relax ol
kader bu
gs şampiyon ve türkiye nin efsanevi takımı
olay bu kadar basit
hazmet lütfen
hala şampiyon kim diyorsun biz orda 1 senenin tartışmasınımı yapıyoruz?? bence senin cidden anlayışında bi problem var sevimpsikolojik destek istersen yardımcı olabilirim

Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:makus talih her sene kadıköyde yenilmek olmalı mesela? güzel bir örnek oldu sanırım

))))))))))))) bidaha cevap atıcak kdr yüzsüz olmazsın die umuyorum....
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:makus talih değişmeyen birşeydir değilmi? bu sadece tek bi yıl kazanılan şampiyonluk değildir, ama 99 yılından beri kadıköyde oynadığınız her maçtan boynu bükük ayrılmak gerçekten kötü bi makus talih... kader utansın))))))))))))) bidaha cevap atıcak kdr yüzsüz olmazsın die umuyorum....

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.