Arasından seçim yapcan sanırsam:sırıtık:Düğün war sanırım bu ara ewliliğe gelinliğe kafayı taktınn

Hepiciğide iğrenççç
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

Arasından seçim yapcan sanırsam:sırıtık:

esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra sana bedawa gelen gelinlikleri bize beğendirmeye mi çalışıosun???Arasından seçim yapcan sanırsam:sırıtık:
Düğün war sanırım bu ara ewliliğe gelinliğe kafayı taktınn
Hepiciğide iğrenççç

giderayak işlerim var bitirilecek, 
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy sizi alan koca bulduk da gelinlk beğendirecem sanki hıh
siz ne anlarsınz güzellerden bea
oy oy oy yaman küçüğüm benim
asrın esprisini yapmış
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada linkler göçmüş küboşum resimler görünmüyor...
AYYY O GELİNLİKLERİ SENİ İÇİN EKLEMİŞTİ GÖREMEDİNMİ ŞİMDİ TÜHH BEE
ben gelinlik giymem
bana simokin bakın etekli olsun ama

yılın esprisini yapmışım buarada

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
alkış
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oww şahanesin küboşum
ben 3.yü beğendim süpermişş
emme velakin altına uygun bir etek lazım

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oww şahanesin küboşum
ben 3.yü beğendim süpermişş
emme velakin altına uygun bir etek lazım
ee sen de çok istedin be ablişkom seni alan yandı
hehe tamm tamam etek de buluruz renk alayım senden
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.