You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

..... geceyi severim...

..... geceyi severim...

General
..... geceyi severim...
Yalnızlığı severim, sessizliği de!...Ve bu ikisini birleştiren geceyi de severim. Gecenin seslerini dinlemeyi de....

İçimdeki seslerin sessizlikteki haykırışlarını dinlerim geceleri!...Arap saçına dönen iç dünya mı incitmeden taramaya çalışırım. İçimdeki kalabalıkları, layık oldukları yerlere oturtmaya uğraşırım. Ve ben geceyi severim, gecenin seslerini dinlemeyi de...

Ayı ve yıldızları seyrederim dakikalarca...Bana uzaklıklarını ve bu uzaklıktaki yakınlığı düşünürüm. Sonra da bana yakın, ama benden yıldızlar kadar uzak olanları...

En çok da dolunayı severim. Kemale ermiş bir aşk gibidir dolunay!..Ve hilali severim, sonunda mutlaka kamil olacak bir aşka atılan ilk adım olduğu için...
Gözlerim yıldızlara takılır, hepsi göz kırpar sanki bana!...En parlak, en göz alıcı olanlar gülümser "Bize bak bizimle konuş." diye...Ama nedense benim gözlerim hep en soluk olanı arar. Bir kenarda utangaç, mahsun, sessiz duranları....Onlarla konuşmak, onlarla dertleşmek isterim. Sanki beni en iyi onlar anlarmış gibi...
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-05-2009, Saat:03:03 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
" HACI "
RE: Bir selam bekler gönüller"
Yalnızlığı severim, sessizliği de!...Ve bu ikisini birleştiren geceyi de severim. Gecenin seslerini dinlemeyi de....

İçimdeki seslerin sessizlikteki haykırışlarını dinlerim geceleri!...Arap saçına dönen iç dünya mı incitmeden taramaya çalışırım. İçimdeki kalabalıkları, layık oldukları yerlere oturtmaya uğraşırım. Ve ben geceyi severim, gecenin seslerini dinlemeyi de.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-05-2009, Saat:03:26 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
Profesör
RE: ..... geceyi severim...
bende çok sever(d)im.

ama artık uykumu feda edecek hülyalarım yok...ki yıldızlar da yok zaten dertleşecek. kamyon sesleri ise hiç tercihim değildir..
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
en iyi dosttur gecenin karanlığı... dert ortağı,yanlızlara yoldaş...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
geceleri bende çok severim, yalniz kalmayi...o sessizlik içinde...hayatima büyük ses getiren şeyleri düşünmeyi ve daha fazlasi...hepsi gecelerdedir bende rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-05-2009, Saat:02:40 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
blu3x
Gece Gibisi Yok Benim Encok Huzr Buldugum Zaman Gece ve Gece sesleri...
Agız'dan Çıkan Söz Kulak'a Kadar Kalp'den Çıkan Söz Kalp'e Kadar Gider...
İrşad Ormaktır Muradimiz...Makam Şan Şöhret deil amacımız
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.