You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gazzeli Anne Üç Esir Çocuğu İçin İşgal Devletine Baskı Yapılmasını İstedi

((Meksikalı))
[Resim: foto-arsiv_direnis_tutsaklar_tutsak-aileleri_300_0.jpg]

Filistin Enformasyon Merkezi

Muhammed, Muhennid ve Muntasır adlı Filistinli kardeşlerin annesi Ummu Muhammed es-Sahle, insan hakları örgütleriyle uluslararası Kızılhaç Örgütü’nden Siyonist zindanlarında esir bulunan yavrularını ziyaret edebilmesi için işgal devletine baskı yapmalarını istedi.

Esirler ve Özgürlüğüne Kavuşanlar Derneği “Vaid” konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ummu Muhammed es-Sahle yavruları tutuklandığı günden bu yana bir dakika bile olsa onlarla görüşememiş. Siyonist işgal ordusuna bağlı özel bir birlik Ocak 2008 tarihinde Ummu Muhammed’in eşini tutuklamak için eve baskın yapmış fakat evde babalarını bulamayan işgal güçleri bu kez üç erkek çocuğunu kaçırmış.”

Vaid yaptığı açıklamanın devamında Ummu Muhammed’in şu sözlerini nakletti: “Eşim son Gazze savaşında şehit oldu. Ben ise onun ardından evsiz, barksız ve ailesiz kaldım. İşgal güçleri evimize baskın yaptıkları gün onu zaten havaya uçurmuştu.”

Tutuklu yakınlarının her hafta Kızılhaç Örgütü’nün önünde yaptıkları eylemlerin amacına ulaşmadığını belirten Vaid, Kızılhaç Örgütü’nün işgal yönetimine uluslararası sözleşme ve kanunlara uyması için gereken baskıyı yapmadığını ifade etti.

İşgal yönetiminin üç yıldan beri 1000 kadar Filistinli esirin aileleri tarafından ziyaret edilmesini yasakladığını belirten Vaid, bütün Filistinli gruplarla insan hakları örgütlerinden Siyonist işgal güçlerinin zindanlarında bulunan esirlerin durumunu gündeme taşımalarını istedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: Gazzeli Anne Üç Esir Çocuğu İçin İşgal Devletine Baskı Yapılmasını İstedi
işte onlarkide hayat bizim şuan NETTEN arkamiza yaslanarak böyle şeyleri okudugumuzda fa bi hayat şekli...................... üzgün üzgün üzgün tşkler paylaşim için haber için RABBİM rizasini göstersin inşallah
Degerli Alime-i Nur Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Gazzeli Anne Üç Esir Çocuğu İçin İşgal Devletine Baskı Yapılmasını İstedi
allah yar ve yardımcıları olsun kanları yerde kalmaz inş..
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.