You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gaziantep ûsülü mercimekli köfte tarifi

Gaziantep ûsülü mercimekli köfte tarifi

.
RE: Gaziantep ûsülü mercimekli köfte tarifi
İbadet bağlamında ne yaptın? En son ne zaman kiliseye gittin mesela? Gezip görmek için değil ibadet yapmak için? Samimi bir cevap lütfen .
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
İşte sebep bu Xoox..Zoruna giden şey ailenin sana benimsetmeye çalıştığı İslam dini değil, bu dine tabi olduktan sonra yerine getirmekten yüksüneceğin ibadetlerin, sosyal hayatını islam dini sınırları dahilinde şekillendirememe korkusu, seni yaratanın senden istediği ibadetleri yerine getirmek istemeyişin, tembelliğin ...Aslında dahada kurcalarsak "doyumsuzluk"..çünkü anladığım kadarıyla sen hristiyanlığa tabi olduğun halde o dinin gereklerinide yerine getirmiyorsun..

Gaziantep usulü mercimek köftesi başlığı nelere kadir bu arada gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hmm o zaman hristiyanlıktaki yasaklara katlanabiliyorsun o yasakları çiğnemiyorsun öyle mi? Bunu mu anlamalıyım?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
neden sürekli dil çıkarıyorsun..sanırım hayatı ve karşındaki insanları hiç ciddiye almıyorsun gülücük

ALLAH ın insana en büyük lütfü onu hayvanlardan ayıran özelliklerinden biride akıldır..Herkes aklınca kendi yolunu çizmektedir..Rabbim kimseyi doğrudan ayırmasın...açıkçası yargılamıyorum seni ama çokta sıcakta bakamıyorum.. gülücük tabiki karşılıklı saygı yitirilmediği sürecede paylaşımlarda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum..

köfteci xoox Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.