Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Garip Şeyler Yaşıyorum Rüyama Kadar Girdi
Garip Şeyler Yaşıyorum Rüyama Kadar Girdi
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Senin çaren burada değil doktorda. Allah yardım etsin inşallah.
Ayrıca cinlerden bahsederken 3 harfi demene gerek yok cin diyebilirsin.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana

başka şeylerle meşgul olursan aklına gelmez böyle şeyler spor yap ders çalış kitap oku
boş kaldıkça insanın aklına boş şeyler geliyor cin min takma kafana
hayatı insanları anlamaya çalıştığın bu yaşlarda takıntılı düşüncelerde olman çok anormal değil
büyütme herşeyi gözünde annenin babanın dediklerini yap sıkıntı olmaz inşallah
büyütme böyle şeyleri gözünde
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
arkadaş olarak alkol vs kötü alışkanlıkları olmayan insanlarla dolaşırsan en iyisini yapmış olursun
bu konuda hadisi şerifler var
Kişi dostunun dini üzeredir. Öyleyse herbiriniz kiminle dostluk kuracağına dikkat etsin. Ebu Davud, 4833
“İyi arkadaşla kötü arkadaş misk taşıyan kimse ile körük üfüren kimse gibidir. Misk taşıyan ya sana onu ikram eder yahut sen ondan (miski) satın alırsın ya da ondan güzel bir koku duyarsın. Körük üfüren kimse ise ya elbiseni yakar ya da ondan kötü bir koku duyarsın!” (Müslim, Birr, 146)
Hz.Ali de "Kötü arkadaşla oturmaktan sakın. Şüphesiz böyle bir kimse arkadaşını helak eder ve onu yokluğa sürükler." buyurmuştur
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
Allah hepimizi hayırlı arkadaşlarla hayırlı insanlar karşılaştırsın inşallah
arkadaş mevzusunu kafana takmana gerek yok bu kadar
sen anne babanın sözünden çıkma onların rızasını al işin gücün rast gelir güzel kardeşim
takma kafana
ailene derslerine üniversitene namazına niyazına sağlına sıhhatine dikkat et gerisi boş
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi