Hep transfer çalışması yapıyoruz ama, esas takviye bence Aykut Hoca'nın yerine lazım. Fenerbahçeyi küçülttü adam, vizyonsuz vizyonsuz geziyoruz ortalıkta. Bu adam geldiğinden beri bir maçta bile adam akıllı oynadıysak gelin beni öldürün. Adam gider 2-0 lık maçı geri yaslanarak 2-2 verir, ligin güçsüz ekibine, veya değeri Volkan Demirel kadar etmeyen Rum takımına korkak oynar. Bu kadar da olmaz. Bu sene bi Borussia M. Gladbach 'e karşı iyi oynadık deplasmanda, oda zaten Fenerbahçe'nin bu kadrosunun oynaması gereken oyun, ki ordada ne kadar pozisyon verdik. Volkan olmasa çöptük ordada. Bu adam gitmediği sürece, Galatasaray zamanında Fatih Terim ile yakaladığı başarıyı tekrar tekrar yaşayacak. Görün, 96 dan 2001 yada 2000'e kadar ard arda şampiyon olan Galatasaray, bu Aykut Kocaman olduğu sürece aynı başarıyı tekrar gösterecek. Bu sene şampiyon, diğer sene şampiyon vs vs. Bize adam akıllı Teknik Direktör diyebileceğimiz, şu kadroyu gerektiği gibi, Fenerbahçe'ye YAKIŞIR bir biçimde oynatacak Teknik Direktör lazım.
Bu sene ne oldu? Lig'te yarım yamalak oyunla, bireysel becerilerle alınan galibiyetler. Hangisinde sevindik? Ben şahsen sevinemedim bile. Spartak Moskova maçında elenmemiz, ve sonrasında Aziz Yıldırım 'ın yönetiminden beri klasik olan, yıldız transfer ile bu başarısızlığın üstünü kapattılar. R. Meireles geldi ne oldu? Oyun mu düzeldi? Bir türlü göremediler sorunun baştaki adamda olduğunu. Bir şekilde Emre'yi gönderdi, ki böyle çift yönlü oyuncunun ne kadar zor bulunabileceğini herkes biliyor. Yerine kim geldi? Topal, Meireles ikilisi. Hele Topal, boşa bir transfer. O paralara yazık. Geçen sene bizi şampiyonluğa ortak yapan 2 oyuncu bu sene küstürüldü bir şekilde ve verim alınamadı. 1, Alex. Aykut Kocaman'ın şimdiye kadar dediği neydi? Alex benim sistemimde yer almıyor, Alex'siz oynamaya alışmamız lazım. Herkes dediki, bu adam 4-4-2 ye dönecek. Bir şekilde sebebi bu sistem palavraları olmasada, kişisel problemler yüzünden Alex gitti. Alex gitti de ne oldu? Sistem mi değişti, hayır. Yerine Baroni ruhsuzunu koydular, sistem yine tek forvet. Demek ki Aykut Hoca'nın dediği gibi sistemsel problemler yokmuş. 2, Stoch. Bu adamdan geçen senenin verimini alamadık neden? Bir şekilde kenarda bekletti sürekli, küstürdü küstürdü. Her maçta, 60-70 'den sonra oyuna sokuldu, 20-30 dk da performans alamayınca, beceriksiz, yeteneksiz denildi bu adama.
Devre arası muhtemelen yine bomba bir transfer patlatacağız, ben Diego 'yu bekliyorum. Sneijder haberleri kalmadı. Bu Aykut Kocaman yine oynatamayacak takımı. Ben yönetim değişikliğinin şart olduğunu düşünüyorum şahsen. Başta Aykut Kocaman, ve şike iddialarının doğru olduğuna inanarak, bu lekeyi bize bulaştıran Aziz Yıldırım ve yönetimi değişmeden başarı falan hikaye bizde.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?
Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.