You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

FREE'nin Dogum Günü

FREE'nin Dogum Günü

LoadinG....*
FREE'nin Dogum Günü
[Resim: dogum-gunun-kutlu-olsun.jpg]

Selamunaleykum Sitemizin saygi deger üyesi FREE' nin dogum günü gülücük bu güzel günde bu konuyu acmak benim için çok degişik güzellikte oldu gülücük sitede olmandan ve seni tanimaktan ve gelcek olan nice mutlu hayirli yaşlarini kutlamaktan sevinc duyanlarin içinde bende oldugumu belirtmek isterim senin gibi kalbi temiz içten birisini tanidigim için mutlu oldugumu söylemek istiyorum. her zaman sana deger verenler yaninda olmasi dilegiyle, ömrün sana deger verenlerle ve seni sevenlerle gecsin inşallah rosegul sitedeki herkese saygi ve sevgi vererek ve degerleri yorumlarinla önemli bir yerdesin diye düşünüyorum şansliyiz gülücük

dogum gününü tüm içtenligimle kutlarim melek , ALLAH sana uzun ,bereketli,hayirli,saglikli ve sevdiklerinle gecirebilecegin ömürler nasip etsin. ALLAH kalbine sevgi,ibadetine huşu,ömrüne hayirlar versin amellerin ömrün boyunca HAK katinda kabul olsun inşallah...rosegul

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-07-2009, Saat:12:42 AM, Düzenleyen: silwerfree.
© 9492.698875 ©
RE: FREE'nin Dogum Günü
[Resim: kirmizi-gul-resimleri.jpg]

Selamunaleykum Dogum günün kutlu olsun melek rosegul ALLAH'im sana hayirli uzun ömürler nasip eylesin inşallah EN sevilen ve EN seven ALLAH 'imin sevgisine ulaşman dilegiyle inşallah...sevdigimiz saygi duydugumuz birisin bu vesiyleyle ALLAH im sana sevgisini artirsin tüm amellerini kabul eylesin nice hayirli uzun ömürler boyunca inşallah rosegul RAHMAN ve RAHİM olana emanetsin ömrün ve sevdiklerin onun gözeteminde olmasi dilegiyle inşallah rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-07-2009, Saat:12:40 AM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Forumcu
Allah uzun ve hayırlı, saadet-i ebediyeyi , saadet-i dareyn-i kazandıracak bir ömür nasip etsin kardeşim.

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
[Resim: dogumgunu00101tk1.jpg]
Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. neşeli ve yaşam dolu yaşlara..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Allah hayırlı uzun ömür versin free abla.. gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.