gülsevra:hiah hiah hiah, noyduuu kıjım bojuldunmuuu, bak daha neleeeeyyyy yapcamm şana, göycen şen gününü.
leyfunnur:ya bi git ya, bıktım diyom ,anlamıyomuşun, bak çok piş yaparım şeni haa, yezil ederim bak, jaten hep yejil ediyom, doymadın mı haalaaa
gülsevra:

kaba_kulak: vayyaa bugün annem paşta yapcaktı, bi de bi güjel yapıyo bi güjel yapıyo, paymaklayını yeysin valla
sürmenaj: ya kıjım şen bana düşmanmışın ya, nasıl aykadaşşın şen, bi keyem ben geliysem hepşini yerim sana veymem haaa, şinirlendiyme beni, hem şenin annen de jaten kötü yapıyoduy, eeğğğ, yenmejjkiii, benimkişi daha güjel yapıyoooo
kaba_kulak: hadi hadi, kışkandın dimiii, bi de benim anneme laf diyoşun, çatlaaaaa, ben paşta yicem sana da veymicemm
sürmenaj:

(göyüyşün şen)iLahi_aŞk: şşşş, aakadaşlaaa, oyun oynayalımmıııı.
taha yusuf: ne oyunu yaa koşkocaaa kıj oldun haayaa oyun diyoşun.
Sühim: hihihihihi şen aynada hiç kendine bakmadın gayibaa:hihihihi
iLahi_aŞk:Ne koskocaşı be, daha emjii bıyakalı bi yıl oldu hihihihihihi
taha yusuf: ehüü ehüü ehüü, anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bunu kov evden bijle oyun oynamıyoo, ehüehüehü
iLahi_aŞk:hıh şanki şenin evine kaldım, ben kendim gideyim tamam mııı.
Sühim: ya bıktım şizden ya, bi keye de kavga etmeyin, noluy şanki, daha bi keye oyun oynamadık ya, üfff çocukluumu hayam eetinij beeee
cartman: çıkay kaaadı şınav yapcamm
Lida: ne şınavı yaa, duy daha ana okulundayıj bij, şınav olmadan, şınav yapıyoo yaa.
cartman: olşun ben geleceye hajırlık yapıom hehehehe
Lida:??????
keske oluveysek cocuk

ellerine sağlık.