Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sarışınları bırakmayız merak etme
delileride bırakmayın

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sarışınları bırakmayız merak etme

Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni ilgilendiren kısım sarışınlar

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AYYY ANLADIK DELİSNDE BU KADAR BELLİ ETMEZ Kİ İNSAN YAW DELİ NOLCAK
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AYYY ANLADIK DELİSNDE BU KADAR BELLİ ETMEZ Kİ İNSAN YAW DELİ NOLCAK
reyom dikkat et ayrılma sebeplerımız aynı canıkom
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tedavimi bak hazır üni yi kazanıcam psikolojı bölümümü okusam reyo ben seni tedavi ederim
YOK BEN HALİMDEN MEMNUNUM

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tedavimi bak hazır üni yi kazanıcam psikolojı bölümümü okusam reyo ben seni tedavi ederim
YOK BEN HALİMDEN MEMNUNUM
dett reyo hastalığını siteye de bulaştırırsın
seni hem de beleşe tedavi edecem reyo

giderayak işlerim var bitirilecek, 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.