You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

forum, oyun gibi yerlerde karşı cins ile...

forum, oyun gibi yerlerde karşı cins ile...

Cezalı Üye
RE: forum, oyun gibi yerlerde karşı cins ile...
temel ölçüler belli fakat kişilerin kendine has ölçü dozlarıda vardır , kişi kendi dozunu kendisi ayarlaması lazım . birisi az dozda sapıtırken , diğeri az dozda sapıtmayabilir , birisine iyi gelen doz diğerine iyi gelmeyebilir , temel ölçüler, bliyoz zaten , bunun dışında herkes kendi dozunu kendisi ayarlamalı diye düşünüyorum .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2014, Saat:04:28 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
mesela benim bazen oyunlarda, forumlarda kızlarla da özel mesajlaştığım oluyor.kızları etkilemek için konuşmuyorum.acaba kızlarla hiç konuşmasam mı?konuşmamızın içeriği dertlerimiz oluyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
S6 16 yaşında ne derdi Allah aşkına ya gülücük Senin sorunlarda bir bitmedi ha :D daha yolun başındasın ne derdiymiş ?! Kızlarla dertleşme (!) anne babanla daha fazla vakit geçirmeye bak çocuum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
konuşmamız genelde psikolojik sorunlar hakkında oluyor.sosyal fobi gibi şeyler hakkında konuşuyoruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Fotograflarini goruyomusun peki kizlarin :D
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-06-2014, Saat:02:49 PM, Düzenleyen: _ELisa_.
Cezalı Üye
tam olarak meslek değil Allah'ın emri.mesela başbakanımız zulümlere karşı savaşmak farz, etrafımda toplanın,sonra savaşlım deseydi mecbur gidecektim ama uymuyor utanmaz Allah'ın emrine.ama zamanla herkesin aklının başına geleceğine inanıyorum.benim bile biraz aklım başıma geldiyse... :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.