You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forum Hakkında Öneriler

Forum Hakkında Öneriler

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Forum Hakkında Öneriler
Yonetim

Arkadaslar... Sitemizin gorseli üzerinde değişiklik yapmak istiyorum..Siteyi daha cazip hale getirebilmek için siz degerli kullanıcılarımızın onerilerini almak istiyorum..Değişik sitelerde gördügünüz ve neden bizde yok dediginiz veya kendinize ait orijinal fikirleniriz varsa ( siteye getirisi olabilicek ) değerlendirip sitemize uygulayacagim...İstek ve onerilerinizi bu baslık altında yapın...Lütfen sadece olmasını istediginiz seyi ve nerde gordugunuzu yazar ve hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

Şimdiden teşekkür ederim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Forum Hakkında Öneriler
müzik çalar olabilir..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
biraz daha cıvıl cıvıl olabilir ilk görüşte merak uyandırıcak bjk sitesinde yazdığın zaman stadın üstünda yazıosun yani alt fonda stad resmi burdada kabe olabilir çok güzel görünüyo bence
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Forum Hakkında Öneriler
beyza:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biraz daha cıvıl cıvıl olabilir ilk görüşte merak uyandırıcak bjk sitesinde yazdığın zaman stadın üstünda yazıosun yani alt fonda stad resmi burdada kabe olabilir çok güzel görünüyo bence

aynen beyzacıma katılıyorum çok renksiz siteSaskin daha cıvıl cıvıl olabilir gülücük

A$k Doqu$tan Kısmét İ$i!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ciddiyet isterken gülmüşsün bu nasıl bi ciddiyet: )
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Forum Hakkında Öneriler
beyza:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ciddiyet isterken gülmüşsün bu nasıl bi ciddiyet: )
alkışSmilealkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.