islami form bir gün uçağa binmiş
bir gün islami form bayanları toplanıp tatile gitmek için Reyyan pilotumuzun kullandığı uçağa binerler... uçak seyr halindeyken
fıkra buya uçak arızalanır bunu farkeden Reyyan pilot hostes Nazlıcan'a anons ettirir yolculara
"sayın yolcularımız teknik arızadan dolayı uçagımız bikaç dakika sonra yere çakılacaktır herkes paraşütünü alıp atlasın" der ve kendi yolculara
göstererk paraşütüyle atlaryolcu sayısı 7 paraşut sayısı 6 olunca Zeynep bir paraşut alır ve derki.
"arkadaşlar ben islamı formun kalenderiyim ::yaşamam lazım hadi bana müsade" der ve atlar
diğer yolcu Zehan "size artı puan vermem için yaşamam lazım
" der ve alır paraşutu atlar oda Rabia biraz kiloludur " çok acıktım "der oda atlar
Yağmur: kimse bensiz bir yere gidemez, bekleyin" der oda bebeğini vede ütü yaparken parlarsa bana lazım olur diye bir kaç patates alır yanına oda atlar
ve sonunda gül-i cennet ve bir küçük çocuk kalır uçakta gül-i cennet çocuga " hadi son paraşutu al ve git dünya burada duracaksa benim için vuslat günüdür
" der bu duygusal konuşmadan sonra çocuk Elisa gülmeye başlar.. gül-i cennet şaşırır "ne oldu "der ?
çocuk elisa abla şu son atlayan şişman abla paraşut yerine benim okul çantamı aldı der
fıkra burda biter

acep okul çantası ondamıdır halen bilinmez ama nasıl kurtuldu paraşutsuz derseniz işte onu bilemiyoruz
Sen çok yaşa gül-i cennet...
güzeldi
hikayenin ikinci serisi hala akıbeti bilinemiyor kessin hattuşilerin işi