You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

flas,flass flas! son dakıka haberı!

Profesör
arkadaslar sızınde bıldıgınız gıbı bugun ılahı ask gun boyu yuktu.sanmayın kı ısı vardı da gelemedı.
bazı fıdye duskunu ınsanlar,super mod oldugunu ogrenmısler.
"koskoca ıslamı forumun super modudur bu kız,kacıralım ve yuklu bı mıktar fıdye ısteyelım" demısler ve kacırmıslar.
sevgılı fıdyecı dostlar,admın olarak ılk ekremı aramıslar ama bılgısayar basında sabaha kadar calıstıgından bılgısayarın basında sızmıs kalmıs,telefonun sesını de duyamamıs.
sonra benı aradılar ve "çiçegı burnunda super modunuz ılahı ask ı kacırdık" dıyerek yuklu bı fıdye ıstedıler...
bende "NE FIDYESI BE SIZE FIDYE FALAN YOK,USTE PARA VEREYIM DE BIR DAHA GONDERMEYIN" deyıp kapattım adamların yuzune telefonu..
sımdı goruyorum kı salıvermısler,bakmıslar baslarına bela alacaklar,bır an once kurtulalım deyıp bırakmıslarTongue

ne guzel sevınmıstım kurtulduk dıye amaTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-08-2010, Saat:12:24 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
Uzman
RE: flas,flass flas! son dakıka haberı!
ayy abi ne acımasızsın beni araslardı ne isterlerse verirdim hem ne bilion salıverdiler belki melek ablanın şifresiyle foruma girip onlar yazdılar mesajları aramıza sızdılar belki:p acaba nerelerdedir ablamSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: flas,flass flas! son dakıka haberı!
ne parmagım olacak be,ben sızı kurtarmak ıcın o kadar para teklıf ettım,cenesı ıle adamların basının etını yedı heralde kı adamlar dayanamayıp bıraktılarTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.