You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Film ve Dizi Replikleri

Film ve Dizi Replikleri

.
RE: Film ve Dizi Replikleri
“Yıllardır her sabah arabayla gelip seni evden alıyorum bir şeyler içiyoruztakılıyoruz. Ama bunca yıldır günümün en güzel bölümü arabadan inip kapına gelene kadar geçen 10 saniyeydi. Çünkü diliyorum ki bu defa kapını çaldığımda orda olma. Gitmiş ol. “Hoşçakal sonra görüşürüz” olmadan. Hiçbir şey olmadan Sende hiçbirimizde olmayan bir cevher var. Beni boşver ben hayatım boyunca böyle kalacağım. Bu yüzden 20 yıl sonra hala burada yaşıyor olursan yemin ederim seni öldürürüm.”

-can dostum- isimli filmden
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
"Neden kelimeler bu kadar sıkıcı? Hiçbiri senin adın olmadığı için mi?"

-Kaybedenler Kulübü
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
"- Sen 25 yaşında hayata küsmüşsün...ben ilk filmimi figüran olarak 32 yaşında çektim."
(Morgan Freeman)

-Ekspres kasa-
Filminden
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
"Aceleye gerek yok, bir şeyin olacağı varsa o şey olur. Hem de doğru zamanda, doğru sebeple, doğru kişiyle."

(Fight Club)
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Fight club replikleri bir başkadır.. "Bırakın her şey düşeceği yere düşsün"

Ekspres kasa'yı izle derim sana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bu adamın filmini nasıl kaçırmışım diyorum. 1-Morgan 2-Şener Şen 3-Tom Hanks diyorum ve susuyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Ha pardon..yanlış okumuşum.." Bu adamın filmini izledim ayıp etmişim" diye okumuşum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.