You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Film ve Dizi Replikleri

Film ve Dizi Replikleri

Uzman
RE: Film ve Dizi Replikleri
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
[Resim: ofsayt-osman_68335.jpg]

ofsayt osman filminin final sahnesi,mahkeme salonunda;

- yani öğretmek gibi olmasın ama kimsenin on parasına dokunmadım. kimsenin emniyetine yani böyle bir halel getirmedim. ama o küçük kız.. .ya iki güne kadar gitmezse ölecek dediler hakim bey. böyle bir şey... hani saksıda çiçek gibi şu kadarcık. sen olsan ne yapardın hakim bey ? ya siz...ölecekmiş, ölmesin dedim! bir can kurtulsun dedim. bütün hayatımda ofsayt dediler, bir işe yaramaz, sümsük dediler, varsın yine desinler dedim. hayatımda bir defacık bir kız sevdim, onu da kaybedeyim dedim. hayatımda bir kerecik bir şey kazanacak oldum onu da kaybedeyim dedim. tek, bir can kurtulsun dedim. çocuğu kurtaracak kadarını aldım, üst tarafına el sürmedim. fena mı oldu? sizler, hepiniz...hepiniz, hepiniz hakem olun abiler... ya bu maç be. tıpkı bir maç. ama böyle hayat sahasında oynanıyor. oyuncuları bizleriz. topumuz da namusumuz, vicdanımız, insanlığımız. ben, ben osman. ofsayt osman. söyleyin be... allah rızası için söyleyin. gene mi atamadım golü ha? bu da mı gol değil be? adaletine, insanlığına kurban olayım hakim bey, bu da mı gol değil ?
- gol be gol!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Zaten sadece filmlerde olur bu sahne gülücük hakim karşısında bu kadar konuşturtmaz.."bana demogoji yapma"der çıkar işin içinden gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
yani zaten hakim herkesi böyle konuşturacak olursa o zaman herkese gol demek zorunda kalır gülücük

hele sizde paylaşın repliklerde görelim bakalım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
“Babam 13 yaşımdayken öldü. Bu para bana miras kaldı.
Her sabah uyandığımda geri verebilmeyi ne
kadar istediğimi bilemezsin.
Onunla bir gün daha geçirmek için hiç
düşünmez verirdim.
Ama veremem. Bu benim hayatım ve
yaşamak zorundayım.
Yani tek korkan sen değilsin.”

Can Dostum isimli filmden..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Öpsün seni yedi Cüceler kötü adamgülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.