You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Filenin sultanı kapandı

Filenin sultanı kapandı

Forumcu
Filenin sultanı kapandı
[Resim: aysun_vol_kucukmanset.jpg]

Yıldız voleybolcu artık tesettürlü. Voleybol camiası şokta...

Voleybol Milli Takımımızın yıldız oyuncusu Aysun Özbek tesettüre girerek kapandı. Özbek voleybol camiasında şaşkınlık yaratan bu kararı sonrası soruları yanıtlamak istemedi yalnızca kararına saygı gösterilmesini istedi

Devam edecek mi?
Şimdi voleybol camiası bazı soruların yanıtlarını arıyor. Aysun Özbek voleybola devam edecek mi yoksa sporu bırakacak mı? Bir diğer soru ise voleybola devam etmeye karar verirse sahaya nasıl bir forma ile çıkacağı. Örneğin Milli Takım’ın daha önce karşılaştığı Mısır Milli Takımı’nın voleybolcuları sahaya türban ve uzun şortlarla çıkıyordu.

Aysun Özbek 1977 doğumlu... Voleybola 13 yaşında Fenerbahçe’de başladı. 1996’da Vakıfbank’a transfer olarak Ankara’ya gitti. 2000’de Vakıfbank ve Güneş Sigorta’nın birleşmesi sonrası takımla birlikte İstanbul’a döndü. Milli Takım’ın da değişmez oyuncularından.

Aysun 5 numaralı formasıyla Vakıfbank Güneş Sigorta'nın kadrosunda yer almaya devam ediyor ancak Vakıfbank Güneş Sigorta yöneticilerine, "Bu yıl hacca gitmek istiyorum" diyerek voleybolu bıraktığını söyledi.

Türk voleybolunun en iyi orta oyuncusu olarak bilinen Aysun Özbek’in en verimli döneminde bu ani kararı, arkadaşları, ailesi ve kulübünde şok etkisi yaratırken, kulüp yöneticilerinin sporcuyu bu kararından döndürmek için çaba harcadığı öğrenildi.

Bir yönetici, "Aysun’un kişisel kararına saygı duymak zorundayız, ancak kendisi ile bir yıl daha sözleşmemiz olduğunu ve bu yıl kurduğumuz güçlü kadro ile gerek Türkiye liginde gerekse Avrupa kupalarında kendisine büyük ihtiyacımız olduğunu söyledik. Tüm ısrarlarımıza rağmen, kendisi tesettüre girdikten sonra hac görevini yerine getirmeyi bu kararının da kendisinin tercihi olduğunu bize söyledi. Bu durumda yapacak bir şeyimiz yok" dedi.

Annesi Mısırlı olan Aysun’un bu tercihinin, eski basketbolcu olan ve şimdi öğretmenlik yapan eşi Hakan Özbek ile aralarında gerginlik yarattığı da iddia edildi. Aysun’un tesettür kararı almasında da son bir ay içersinde Çamlıca’da kara çarşaflı bir grup bayanla tanışmasının etkili olduğu da konuşuluyor.

Habertürk

[Resim: aysun_baskan_ozel_manset.jpg]

BU ŞEKİLDE DEVAM EDEMEZ!
A Milli Takım'ın yıldız voleybolcusu bir anda kapandı. Voleybol camiası şoke oldu! Şimdi ne olacak? En yetkili ağız cevapladı!

A Milli Bayan Voleybol Takımı ve Vakıf Bank Güneş Sigorta'da yaşanan Aysun Özbek şokunun ardından en yetkili isimle görüştük. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Sayın Erol Ünal Karabıyık konuyla ilgili sorularımızı yanıtlarken, görüşlerini de bizlerle paylaştı. Açıklamalar en yetklili ağızdan Voleybol Federasyonu Başkanı'ndan geldi.

ÖZEL RÖPORTAJ - HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ

Sayın Erol Ünal Karabıyık, Aysun haberlerinden bilginiz vardır. Şimdi ne olacak, milli voleybolcu kariyerine devam edebilir mi? Ya da bu şartlar altında bu mümkün mü? Örnek vermek gerekirse Mısır Milli Takımı kapalı kıyafetlerle maça çıkmıştı.

Şimdi bunlar işin spekülatif tarafı. Bizim Milli Takım ya da kulüp takımlarımızda yarışma kıyafeti tanımlıdır. Bizde bir sporcunun müsabakalarda yer alması için neler giyebileceği bellidir. Bu şekilde ya da şartlara oynamak mümkün değildir. Zaten O da voleybolu bıraktım diyor.

Sayın Karabıyık, bu Türk voleybolu için önemli bir kayıp mıdır?

Çok önemli bir kayıp. En verimli çağındaydı, en tecrübeli isimlerden biriydi. Çok ciddi bir durum hem kulüp hem de A Milli Takım için. Ama yapacak birşey de yok. Geçen yıl da Natali ve Neslihan hamilleilik yüzünden yer alamamışlardı. Sporda ve bayan sporcularda da bu tip durumlar yaşanabiliyor. Bunlar da bir yerde sporun içerisinde yer alan durumlar. Sakatlık durumları da olabiliyor. Ama Aysun büyük bir kayıptyır. Yerini doldurmak zor olsa da arkasından gelenler ve genç oyuncularımızla yerini dolduracağız.

Bildiğim kadarıyla bu durumdan ötürü, eşinden de ayrıldı ya da ayrılma aşamasında.

Sayın Karabıyık, neden bu aşamaya gelindi? Sizin bir bilginiz var mı?

Keşke neden olduğunu bilebilsem. Ama bu durum birden bire olabilecek birşey değil. Belli bir plan çerçevesinde olmuş; "Bu bu yaştan sonra ben şu şekilde hayatımı tanzim edeceğim diye planlamış." Bence bu böyle bir karardır.

Sayın Karabıyık Aysun'u en son ne zaman gördünüz?

Ben Vakıfbank'ın Bursa'daki müsabakısından sonra görmedim. En son orada görmüştüm. Bir terslik yoktu.

Sayın Karabıyık, sizin bu gelişmelerden haberiniz var mıydı?

Şunu söyleyebilirim, Milli Takımlar Sorumlumuz (Cengiz Göllü) yakın zamanda, "Tahmin ediyorum Aysun da A Milli Takım'da olmayacak " dedi. Zaten Aysun da anladığım kadarıyla, açıklanmasını istemeden kendi durumuyla ilgili ufak ufak bilgi veriyordu.

Sayın Başkan bu oldukça radikal bir gelişme ve değişim değil mi?

Çok radikal ama ben bir anlık bir günlük değişim olduğunu düşünmüyorum. O kendi inanç dünyasında belli bir plan dahilinde bu duruma geldi diye düşünüyorum.

Sayın Karabıyık sorularımızı yanıtladığınız için teşekkür ederiz. Başarılar diliyoruz.

Ben de sizlere teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Habertürk
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: Filenin sultanı kapandı
vayzzzz AYSUNUMA bak seeeen
bende bir voleybolcuydum da yakından tanırım kendisini
şimdi daha çok sefdim kendisini
paylaşım için saol kardeş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Filenin sultanı kapandı
mübarek olsun rabbim daim etsin inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kapandıysa kendine..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
böyle Sosyolojik vakalar tahminim önümüzdeki yıllarda çoğalacak, bunu şuna benzetiyorum: İsevilik "hor görülen" kimselerin din gibi gözükürken, Romanın en soylu ailerinin toplumsal katmanda en iyi yerdeki çocukları "Ashabı Kehf" Roma Ekabirlerinden habersiz İsevi olması, Hz. Musa nın Firavunun sarayından çıkması gibi...

CHP lilerin çocuklarının hidayete ermesi gibi...
İngiltere kraliçesinin Müslüman olması gibi...

Bu tabiki bazı dengelerin değişmesine, bazı sosyolojik olaylara yol açabilir...
ve bazılarının "şaşırmasına" kafasının karışmasına...

Rabbim hiç beklemediğimiz anda beklemediğimiz şeyleri gerçekleştirebilir....
O neylerse güsel eyler...
Ömrümüz yettiğince göreceğiz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-05-2008, Saat:12:58 AM, Düzenleyen: seminal.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Filenin sultanı kapandı
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mübarek olsun rabbim daim etsin inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Mübarek olsun..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
kadını görsem alnından öperdim...

şu cümleye çok güldüm yhaa:

"Aysun’un tesettür kararı almasında da son bir ay içersinde Çamlıca’da kara çarşaflı bir grup bayanla tanışmasının etkili olduğu da konuşuluyor. "

medya başörtülüleri nasıl karalayacağını şaşırıyorlar...

MÜBAREK OLSUN BACIMIZA...ALLAH DAİM ETSİN.BAŞÖRTÜ LEZZETİNİ Bİ ALSIN BİR DAHA BIRAKMAZ İNŞ.gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.