You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

fenerbahçe şampiyonluğu kaybedince

Profesör
3-1 biten Trabzon-Fenerbahçe Maçından Hemen Sonra Fenerli Volkan Tanınmamak İçin Yaşlı Adam Kılı...ğına Girer ve 1 Cafeye Gider.Yaşlı bir Bayan Yanaşır ve -Naber Volkan Der.Bunun Üzerine Volkan Delirir Nasıl Tanıdı Bu Kadın Beni Diye Düşünür.Ertesi gün kadın yine aynı cafede yanaşır ve -naber Volkan der. 3.gün Volkan Değişik bir Kılıkla Gider Cafeye ve Kadın Yine Yanaşıp -Naber Volkan der. Volkan dayanamayıp Nerden Tanıyorsun Beni Der. YAŞLI TEYZE:-”Olum Ben alex Len” der.

zuahahahah güzelmiş hegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: fenerbahçe şampiyonluğu kaybedince
evet iyiydigülücük bu şampiyonluk olayındaki replikler vardı fotomaçta okumuştum onlarda süperdi bulursam eklerim:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
mazlum oldular artık dokunmuo :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
ne oluyor burdaaaaaaaaaaaaaaa sopa
fenere gülen fener gibi olsun:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.