You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fenerbahçe-Galatasaray

Anket Başlığı: Kim Kazanır?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Fenerbahçe 5 (41.67%)
Galatasaray 6 (50.00%)
Berabere 1 (8.33%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 12 (100%)

Fenerbahçe-Galatasaray

General
RE: Fenerbahçe-Galatasaray
sitenin girişi şahane eko gs liler gözünüz gönlünüz açılsın:sırıtık:
celtilmenliğim üstümde tüm gs lilere kıraçın fenerbahçe 100. yıl marşını armağan ediyorum nuhahhhaaahalayhalay
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Senin futbol bilgin anca bu kadar bence sen maçıda izlemeden konuşuyosun. selçuk ve josiko nun birer sarı kartlık pozisyonlarını vermedi ilk yarıdaki bu pozisyonları vermiş olsaydı gördükleri sarılar kırmızı olurdu, iki penaltıya gelince futbolda kambura yatma diye bişey vardır sen bilmen bunuda selçuk ümitle kafa topuna çıktığında kambura yattı bu faul oluyor futbolda ceza sahası içinde olduğu için penaltı olur doğal olarak ,devid ceza sahası içinde ümitle girdiği mücadelede ümiti yere yatırdı ümitin üstüne çıktı kameralar 4 defa aynı görüntüyü verdi buda bir penaltı hemde penaltının babası, ama sen maçı izlemediğin için bunları görmemişin özetleri izle dediğim pozisyonlara bak sonra haklı mı haksız mı yendiniz sen karar ver.Doğruları konuşmanızı beklerdim,biz yenmediniz demiyoruz ama haksız bir galibiyet bunu söylüyoruz Atmaca kardeş...gülücük
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
4 sene hakemlerle arifin taklalarıyla kazanılan penaltılarla şampiyon olurken hiç sesiniz çıkmıyodu ama.Üstelik bu sene en az 2 maçı hakemin yanlış kararlarıyla kazandınız.Ben maçı izledim merak etme hayatında bikere maç izlemişin geliyon bana yorum yapıyosun güldürme beni yaa.selçuğunki sarı kart değil ama josiconunki sarı kart fakat o sırada dakikalar 70 falandı. ama lincoln 21. dakikada kendini yere attı faul yokken ve sarı kartı vardı kırmızı görmesi gerekirdi onu neden söylemiyorsun? o zaman maç çoktan kopardı.
penaltılara gelince orda penaltı falan yok ümit akıllıca kendini düşütttürüyor koluyla deivede sarılmış arkadaya dolamış düşürüyo penaltı gibi milleti kandırmaya çalışıyo arifin öğrencisi nede olsa.Selçuğun pozisyonu içni bi yorumda bulunmucam çünkü tam izleyemedim o pozisyonu ama kesin bişey yoktur.Galibiyete gölge düşürmeyin aslan gibi geldiniz kuzu gibi gittiniz o kadar.... yüssüzlüğün alemi yok koskoca resim koyduk EFENDİ OLUN DİYE!!!!!!!!!gülücük)))))
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.