You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fenerbahçe-Galatasaray

Anket Başlığı: Kim Kazanır?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Fenerbahçe 5 (41.67%)
Galatasaray 6 (50.00%)
Berabere 1 (8.33%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 12 (100%)

Fenerbahçe-Galatasaray

(...)
Cvp: Fenerbahçe-Galatasaray
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maçı izlemediniz heralde.şerefsiz hakem 2 penaltımızı vermedi,körmüsünüz görmediniz mi? selçuk ve josiko'nun iki sarı kartını vermedi ve doğal olarak kırmızı kartlarını da vermemiş oldu ve bunlar ilk yarıda oldu. nasıl maç izliyosunuz. böyle galibiyete seviniyosanız sizin gibilere yazıklar olsun.

Ahmet Ozan!!!!....

AHMET ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

BIRAK BUNLARI

NE ANLARLAR MAÇTANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: Fenerbahçe-Galatasaray
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maçı izlemediniz heralde.şerefsiz hakem 2 penaltımızı vermedi,körmüsünüz görmediniz mi? selçuk ve josiko'nun iki sarı kartını vermedi ve doğal olarak kırmızı kartlarını da vermemiş oldu ve bunlar ilk yarıda oldu. nasıl maç izliyosunuz. böyle galibiyete seviniyosanız sizin gibilere yazıklar olsun.

Ahmet Ozan!!!!....

AHMET ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

BIRAK BUNLARI

NE ANLARLAR MAÇTANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Anlamadıkları bariz belli zaten bunu galibiyet olarak gördüklerine göreeeTongueTongue
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: Fenerbahçe-Galatasaray
hangi ğs li FB nin galibiyetini haklı buldu ki kahkahao yüzden öyle şeyler söylemeniz bizim anlamadıgımızdan degil alışık uydurmalar oldugu içindir ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: Fenerbahçe-Galatasaray
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bişileri ispat etmene gerenk yok ispat böyle olur 4-1 öyle veya böyle 4-1 ifade görende türkiyede hakkıyla herkes mac kazanıo sanır...bugün susma sıranız Wink 6 kasımda 6 tane attık 9 kasım dua edin 9 yemediniz 4 yediniz elinizi öpüp başınıza koyun kahkahaifade

Ya bırak cesss sence normal bir maç mı?Hem ispat etmek gibi bir çabam yok!
Ancak şu var ki maçı iyi izlemek gerekirdi gerçekleri yazabilmek için dimiiiiiTongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangi ğs li FB nin galibiyetini haklı buldu ki kahkahao yüzden öyle şeyler söylemeniz bizim anlamadıgımızdan degil alışık uydurmalar oldugu içindir ifade

Hangi fb li haklı bir maç sergiledi peki?Ya cesss izlememişsin işte bariz beliii böyle kolay yazabiliyosunTongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangi ğs li FB nin galibiyetini haklı buldu ki kahkahao yüzden öyle şeyler söylemeniz bizim anlamadıgımızdan degil alışık uydurmalar oldugu içindir ifade

Hangi fb li haklı bir maç sergiledi peki?Ya cesss izlememişsin işte bariz beliii böyle kolay yazabiliyosunTongueTongue

ya ben bu macı izledim Wink ama ğs liller hep böle nese 4-1 10 seneye cıktı yenilmememiz evimizde Winkhadi bi daha ki sefer yine yenilin inş.. (nokta)ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sevinç fazla saçmalama istersen. sen kendin maçı izledinmi peki konuşuyorsun birinin yorumunu almış buraya kopyalamış boş boş zırvalıyon kendini daha fazla komik duruma düşürmeden sus bence... eze eze yendik rezil oldular hala konuşuyolar ya çok anlıyolarmış gibi bide töbe töbegülücük

İşte böyle her sene böyle cimboma böylegülücük) hadi gerisini yazmadım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben 10 yıl amatör futbol oynadım ve futbol bilgime göre konuşuyorum hemde evde maçı 90 dk izledik ablam bile senden daha çok futbol bilgisi var. sen maçı izlememişin hemde futboldan birhalt anlamıyon. bide aziz amcanız hakemi belliki iyi satın almış zaten tek derbisi buymuş hakemin. yani özeti senin futbol bilgin olmadığı için seninle polemiğe giremem çünkü bana göre yetersizsin.kahkaha
Ahmet Ozan !!!!....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben beşikte bile fuytbol oynuyodumgülücük hayatında kaç tane maça gittin kaçta derbi gördüngülücük hakemin ne yanlış kararı var? iki hatası var ilk yarıda lincoln kendini attı 2. sarı karttan kırmızı göstermedi, 2. yarıdada josicoya 2. sarıyı göstermedi.Başka nerde yanlış karar ver bay çok bilmiş?? sizin gsli yorumcular bile fener bileğinin hakkıyla ezerek yendi derken şu sölediklerin komiklikten ileriye gitmiyorgülücük

her neyse o maçtan önce atıp tutan gsli arkadaşlar nerde acaba merak ediyorum fazla sesleri çıkmıyogülücük Nasıl gsli arkadaşlar resmi beğendinizmi sizin için en nazik resmi koymaya çalıştım.Skor tabelasında kucuk bi imla hatası olmuş ama affedin artık puhahaahhahahahaahhahaa
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.