You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

FEMİNİZM KAMPANYASIIIIII

FEMİNİZM KAMPANYASIIIIII

ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: FEMİNİZM KAMPANYASIIIIII
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KIZLAR BİZ ONLAR GİBİ ANLAMSIZ KONUŞAN MİLLET DEĞİLİZ.(ASLINDA BURAYA BAŞKA BİŞEY YAZMIŞTIM AMA NEYSE AĞLAMASINLAR ŞİMDİTongueTongueTongue)BİZİM YOLUMUZ DOĞRU YOL ORDAKİ KIZLARDA ZAMANLA ANLICAK AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLCAK.OZAMANA AĞLAYARAK GELCEKLER AMA ACIYIP ONLARI ALICAM BURAYA HEMDE GÜLEREKkahkahakahkaha

ZEHRA JİJİM SEN MÜSTERİH OL BİZ AĞLAMAYIZ AMA SİZ AĞLAYINCA MENDİL VERCEZ SÖZ kahkahakahkahakahkaha

işte ne kadar mütevazi olduumuzu görsünler :D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bizi ağlatmaya sizin kapasitebiliteniz yetmez kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: FEMİNİZM KAMPANYASIIIIII
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pişt öte tarafta ben varım bikere baştan yenildiniz TongueTongueTongue

bu reyo 9313548604351463450863 tane üyeye bedeldir gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizede akıl fikir versin TongueTongueTongue

verdiği için antifeminizmi savunuyoruz ztn :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KIZLAR BİZ ONLAR GİBİ ANLAMSIZ KONUŞAN MİLLET DEĞİLİZ.(ASLINDA BURAYA BAŞKA BİŞEY YAZMIŞTIM AMA NEYSE AĞLAMASINLAR ŞİMDİTongueTongueTongue)BİZİM YOLUMUZ DOĞRU YOL ORDAKİ KIZLARDA ZAMANLA ANLICAK AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLCAK.OZAMANA AĞLAYARAK GELCEKLER AMA ACIYIP ONLARI ALICAM BURAYA HEMDE GÜLEREKkahkahakahkaha

ZEHRA JİJİM SEN MÜSTERİH OL BİZ AĞLAMAYIZ AMA SİZ AĞLAYINCA MENDİL VERCEZ SÖZ kahkahakahkahakahkaha

TABİ CANIM AĞLAMAZSINIZ GÖZÜNÜZDEN AKANLAR NE YOKSAM SU MU HADİ CANIM KIŞ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNE.Tonguekahkaha
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AVUTAN SİZ Mİ BİZ Mİ YALANLARLA AVUTMA REYYAN KENDİNİ GERÇEĞE GELTongueTongueTongue

BEN GERÇEĞİN TA KENDİSİNDEYİMkahkahakahkaha

SENİN GERÇEK YOLDAN ÇIKMIŞ ŞEVKATLİ KOLLARIMIZA GEL GERÇEĞİ BULDURALIM SANTongueTonguekahkaha
[/quote]

BAK KENDİN İTİRAF ETTİN NE DEDİN SENİ GERÇEK YOLDAN ÇIKMIŞ KOLLARIMIZA GEL GERÇEĞİ BULDURALIM DİYOSUN

SEN GERÇEĞİ KAYBETTİĞİNİ İTİRAF ETTİN İŞTE kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
fazla vermiş delilerde de fazlası var zaten TongueTongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizi ağlatmaya sizin kapasitebiliteniz yetmez kahkaha

biz küçük çaplı işlerle uraşmayız şimdiden ezici bi üstünlük sağladık :Dkendi düşen ağlamaz ztn :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fazla vermiş delilerde de fazlası var zaten TongueTongueTongue

sizden alıp verdiyse öyledir :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AVUTAN SİZ Mİ BİZ Mİ YALANLARLA AVUTMA REYYAN KENDİNİ GERÇEĞE GELTongueTongueTongue

BEN GERÇEĞİN TA KENDİSİNDEYİMkahkahakahkaha

SENİN GERÇEK YOLDAN ÇIKMIŞ ŞEVKATLİ KOLLARIMIZA GEL GERÇEĞİ BULDURALIM SANTongueTonguekahkaha

BAK KENDİN İTİRAF ETTİN NE DEDİN SENİ GERÇEK YOLDAN ÇIKMIŞ KOLLARIMIZA GEL GERÇEĞİ BULDURALIM DİYOSUN

SEN GERÇEĞİ KAYBETTİĞİNİ İTİRAF ETTİN İŞTE kahkaha
[/quote]

SENİN KENDİN GERÇEK SANDIĞIN YOLDAN DEDİM CİCİMTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.