You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

felaketler artık kapımızdan içeri girmek üzere

General
Günlerdir kalbim değirmen taşında öğütülüyor gibi ıstırap içindeyim… Ayakta durmaya ve kendimi toparlamaya çalışıyorum. Toplumumuzda patlayan günahlara bakıyorum. Ümmetin Kur’ana, hak dine, doğru yola duyarsızlığına… Sonra da yaklaşan bir felakete sürüklenişimize ve muhtemel felaketin küçümsenişine bakıyorum… Ben de kendi kusurlarımı ve dünya derdine kapılmışlığımı görüyorum bu sürükleniş içerisinde… Allah bize imanla ve ahireti kazanarak ölmek nasip eylesin. Bizi açlıkla, susuzlukla, çoluk çocuğumuzla paramparça çil yavruları gibi savrulmakla, buz gibi soğuklarda yersiz yurtsuz kalmakla imtihan etmesin. Son sığınağımız olan yurdumuzu elimizden almasın. Asla oyalanıp eğlenilecek vakit değildir. Çevremizi yakan felaketler artık kapımızdan içeri girmek üzeredir. Maddi ve manevi her açıdan toparlanmak, tedbirler alıp Allah’ın yüce ahlakının güvenli limanına sığınma zamanıdır. ‪‎Muhammed bozdağ
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.