You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

هل أنا حقاً أنا ؟
Faydalı Bilgiler
بســـم الله الرحمن الرحيم

Basit görülmeyen küçük bir günah, basit görülen bir itaatten daha hayırlıdır.

Zafer mumu ancak mumun parça parça olmasıyla söner.

Sevgi büyük bir çölde bulunan ender bir gölet gibidir. Zaten bu yüzden kendisine geleni az olur.

İsterken doğru istersen, sana yardım gelecektir.

"Müminler Allah'ı severler." âyeti hayret edilecek bir şey değildir.
Asıl hayret edilecek şey, "Allah da onları sever." âyetidir.

Ey (önceden) heva ipine bağlı iken azimle doğru yoldan sapmış kimse! Kuşkusuz ağı parçalayıp yırttın ve artık takdir edilen kadar gitmen gerekir. Allah'a teslimiyete kanat aç!

"Ey Âdemoğlu! Bana bir şeyi ortak koşmadığın sürece dünya dolusu günahla bana gelsen, seni dünya dolusu mağfiret ile karşılarım" (Müslim (2687) Ebû Zer hadisinden rivayet etmiştir.)

Göklerin ve yerin mülkü Allah'ın olduğu hâlde senden bir dane istendi de sen onu vermeyip cimrilik ettin. Yedi tane deniz yarattı da sadece senden bir göz yaşı istedi de sen yine de göz yaşını esirgeyerek cimrilik ettin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Faydalı Bilgiler
"Ey Âdemoğlu! Bana bir şeyi ortak koşmadığın sürece dünya dolusu günahla bana gelsen, seni dünya dolusu mağfiret ile karşılarım" (Müslim (2687) Ebû Zer hadisinden rivayet etmiştir.)
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-01-2013, Saat:04:37 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Faydalı Bilgiler
Hepsi guzel

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.