You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fatikten Karışık Çekimler :) (şimdilik)

[/mp3][Resim: S6300074.JPG]
...:::KENDİ ÇEKİMLERİM::::....
(Fotoğraf küçültülmüştür paylaşımlarımdaki fotoların orjinal halini isteyene gönderebilirim)

[Resim: S6300012.JPG]
(Fotoğraf küçültülmüştür paylaşımlarımdaki fotoların orjinal halini isteyene gönderebilirim)

[Resim: S6300166.JPG]

[Resim: S6300151.JPG]

[Resim: S6300093.JPG]

[Resim: S6300020.JPG]

[Resim: S6300178.JPG]

[Resim: S6300017.JPG]

[Resim: S6300271.JPG]
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: Fatikten Karışık Çekimler :) (şimdilik)
Tşk çok güzellerr..
Yalnız bişi dikkatimi çekti kim o çifticýnicýn
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Fatikten Karışık Çekimler :) (şimdilik)
dikkatimi çekti o ağaçtan süzülen su...

sen çekmemişin o resmi...bir çok resim nette var aynısı hemdee
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Fatikten Karışık Çekimler :) (şimdilik)
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dikkatimi çekti o ağaçtan süzülen su...

sen çekmemişin o resmi...bir çok resim nette var aynısı hemdee

sana fotonun orjinal halini göndereyim istersen. benim çektiğim fotoyu senmi bileceksin acaba benmi? birçok olabilir makro çekim teknikleriyle dünyada birçok çekim yapan var ağaç halen aynı yerde aynı şekilde duruyor tekrar geriden çekeyim istersen yanınada kendim geçeyim o su dediğin şeyle beni bakalım bulabilecekmisin internette birsürü varsa. birde bana aynısını bul getir hemen sonrada bana dava aç istersen foto kritik sitesindede var fotom. zaten bundan sonra her çektiğime kendi ismimi yazıcam. görüntü bozulmasın diye ellemedik yalancı olduk teşekkür ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Fatikten Karışık Çekimler :) (şimdilik)
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:döktürmüşsün yine fatik ellerine sağlıkWink

sağolasın kardeşim keşke herkez senin gibi emeğe saygı gösterse gülücük ama öğrenirler inş zamanla sitede uzman olmak malesef yetmiyormuş neyse
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.