..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onikibuçuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onikibuçuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçekten resimler harika bnmde fotoğraf merakım vardır hatta imzamda koydum foto galerim die nese süper resimler gerçekten emeine sağlık
TEŞEKKÜR EDERİMDE KARDEŞİM GERÇEKTEN BU HANİ FARKIMIZ DİYE Bİ KARDEŞ KONU AÇMIŞ BEN ŞÜPHE DUYMAYA BAŞLADIM GERÇEKTEN BÖYLE SUÇLAMALAR YALAN GİBİ ŞEYLER SÖYLENECEKSE BEN BUNDAN SONRA NE PAYLAŞIM YAPARIM NEDE TAVSİYE EDERİM GERÇEKTENDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM BÖYLE OLDUĞU İÇİN
allah aşkına saçmalamayın belki ayşesena yanlış görmüştür hemen yüklenmeyelim lütfen paylaşımlarınızı esirgemeyin gerçekten harikalar
devamını bekliyoruz inş..
yok kardeşim anlamadığım şey ne oluyoda yalancı muamelesi görüyorum allah akıl vermiş sana göz vermiş yalnış görünce yapılması gereken bumu yani?ya boşver ben hakkımı helal etmiyorum oda etmesin varsa hesabı allaha versin sitenin ismine bari yakışır şeyler yapalım be kardeşim.hepimiz kardeşir bumu yani kardeşlik eleştiri yap canımı ye ama yalancı demekte nesi oluyo düpedüz suçlama basit bişi olmasa devamını getiririm ben ama allaha versin hesabı.
şu an size şöyle bi yorum yapabilirim ben daha önce o resmi hiç görmedim başka bi sitede ilk defa burda gördüm ayşesena belki benzetmiş olabilir ama ben şuan neye kime inanacağımı anlamadım eğer size aitse o resim kesinlikle ayşesena yanlış görmüştür yoksa bilmeden böyle yüklenecek bi insan deildir iyi tanıyorum. sizin de yalan söyleyeceinizi hiç sanmıyorum..
lütfen paylaşımlara dewaaam çünkü çok güzel ve ÖZELLER saolun tekrar