You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fatikten Karışık Çekimler :) (şimdilik)

Fatikten Karışık Çekimler :) (şimdilik)

Cvp: RE: Fatikten Karışık Çekimler :) (şimdilik)
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama asesena demekki fatik çekmş
nette de benzer resimler bulunabilir
ama tabii sen de haklı olabilirsinn
ee fatik sen ne diyosun? gülücük

BOŞVER KARDEŞİM İSTEYEN İNANSIN BENİM KİMSEYE İNANDIRMA GİBİ Bİ LÜXÜM YOK AMA YAPILAN SAYGISIZLIKTIR KARDEŞE NEREDEN DOKUNDUYSA BÖYLE POLEMİKLERE GİRİYOR. EN DOĞRUSUNU O MU BİLECEK ALLAHMI :D BU SORUYU BİLEN KİMİN ÇEKİP ÇEKMEDİĞİNİDE BİLİR BOŞVER
Bunu ilk beğenen sen ol.
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dikkatimi çekti o ağaçtan süzülen su...

sen çekmemişin o resmi...bir çok resim nette var aynısı hemdee

sana fotonun orjinal halini göndereyim istersen. benim çektiğim fotoyu senmi bileceksin acaba benmi? birçok olabilir makro çekim teknikleriyle dünyada birçok çekim yapan var ağaç halen aynı yerde aynı şekilde duruyor tekrar geriden çekeyim istersen yanınada kendim geçeyim o su dediğin şeyle beni bakalım bulabilecekmisin internette birsürü varsa. birde bana aynısını bul getir hemen sonrada bana dava aç istersen foto kritik sitesindede var fotom. zaten bundan sonra her çektiğime kendi ismimi yazıcam. görüntü bozulmasın diye ellemedik yalancı olduk teşekkür ederim.

çok komiksin sen yaa...

önce yalan söylüyosun sonrada üste çıkmaya çalışıyorsun...

şunu sen yazmışın:

...:::KENDİ ÇEKİMLERİM::::....

ve yalan söylüyosun!

ADAM DERKİ DELİKANLI GİBİ ŞUNLARI NETTEN BULDUM ŞUNUDA BEN ÇEKTİM...

minik bir hatayı üstelemekte istemiyorum...
eğer bu yalanı bi daha söylersenve üstelersen o zaman görüşelim..okee?Wink

VE AYRICA SANA HELAL OLSUN BUKADAR KUL HAKKINI NASIL ÖDEYECEKSİN BEN ONU MERAK EDİYORUM AMA KİMSENİN GÜNAHI KİMSEYE YAZILMAZ KENDİN DÜŞÜN VE BEN TAKVA VE İMANDANDA ŞÜPHE DUYUYORUM BANA DERLERDİ HERKEZİ KENDİN GİBİ BİLME DOĞRUYMUŞ. AL ÜSTÜNE AL SEN KUL HAKKINI BEKLİYORUM YİNE YALANCI DE NASILSA BİGÜN SENDE BENDE GİDİCEZ BAKALIM O ZAMAN ORADADA BU KADAR EMİN KONUŞABİLECEKMİSİN. GÜLÜYORUM YANİ NE DİYEYİM ALLAH ISLAH ETSİN. AYNI SÖZLERİ BENİM İÇİNDE KULLANMAK İSTİYOSAN KULLAN NASILSA HESABI SEN VERECEKSİN VE HESAPTA ALLAH ADİLDİR GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Fatikten Karışık Çekimler :) (şimdilik)
gerçekten resimler harika bnmde fotoğraf merakım vardır hatta imzamda koydum foto galerim die nese süper resimler gerçekten emeine sağlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
onikibuçuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçekten resimler harika bnmde fotoğraf merakım vardır hatta imzamda koydum foto galerim die nese süper resimler gerçekten emeine sağlık

TEŞEKKÜR EDERİMDE KARDEŞİM GERÇEKTEN BU HANİ FARKIMIZ DİYE Bİ KARDEŞ KONU AÇMIŞ BEN ŞÜPHE DUYMAYA BAŞLADIM GERÇEKTEN BÖYLE SUÇLAMALAR YALAN GİBİ ŞEYLER SÖYLENECEKSE BEN BUNDAN SONRA NE PAYLAŞIM YAPARIM NEDE TAVSİYE EDERİM GERÇEKTENDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM BÖYLE OLDUĞU İÇİN
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: Fatikten Karışık Çekimler :) (şimdilik)
şist onikibuçuk ya o fotoları sen mi çektın baktım da senınkıler de çok güzelgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
onikibuçuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçekten resimler harika bnmde fotoğraf merakım vardır hatta imzamda koydum foto galerim die nese süper resimler gerçekten emeine sağlık

TEŞEKKÜR EDERİMDE KARDEŞİM GERÇEKTEN BU HANİ FARKIMIZ DİYE Bİ KARDEŞ KONU AÇMIŞ BEN ŞÜPHE DUYMAYA BAŞLADIM GERÇEKTEN BÖYLE SUÇLAMALAR YALAN GİBİ ŞEYLER SÖYLENECEKSE BEN BUNDAN SONRA NE PAYLAŞIM YAPARIM NEDE TAVSİYE EDERİM GERÇEKTENDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM BÖYLE OLDUĞU İÇİN

allah aşkına saçmalamayın belki ayşesena yanlış görmüştür hemen yüklenmeyelim lütfen paylaşımlarınızı esirgemeyin gerçekten harikalar
devamını bekliyoruz inş..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şist onikibuçuk ya o fotoları sen mi çektın baktım da senınkıler de çok güzelgülücük

hepsi bnm eserimdir cnm çanakkale ve alanya fotoları :D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
onikibuçuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

allah aşkına saçmalamayın belki ayşesena yanlış görmüştür hemen yüklenmeyelim lütfen paylaşımlarınızı esirgemeyin gerçekten harikalar

yok kardeşim anlamadığım şey ne oluyoda yalancı muamelesi görüyorum allah akıl vermiş sana göz vermiş yalnış görünce yapılması gereken bumu yani?ya boşver ben hakkımı helal etmiyorum oda etmesin varsa hesabı allaha versin sitenin ismine bari yakışır şeyler yapalım be kardeşim.hepimiz kardeşir bumu yani kardeşlik eleştiri yap canımı ye ama yalancı demekte nesi oluyo düpedüz suçlama basit bişi olmasa devamını getiririm ben ama allaha versin hesabı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

yok kardeşim anlamadığım şey ne oluyoda yalancı muamelesi görüyorum allah akıl vermiş sana göz vermiş yalnış görünce yapılması gereken bumu yani?ya boşver ben hakkımı helal etmiyorum oda etmesin varsa hesabı allaha versin sitenin ismine bari yakışır şeyler yapalım be kardeşim.hepimiz kardeşir bumu yani kardeşlik eleştiri yap canımı ye ama yalancı demekte nesi oluyo düpedüz suçlama basit bişi olmasa devamını getiririm ben ama allaha versin hesabı.

şu an size şöyle bi yorum yapabilirim ben daha önce o resmi hiç görmedim başka bi sitede ilk defa burda gördüm ayşesena belki benzetmiş olabilir ama ben şuan neye kime inanacağımı anlamadım eğer size aitse o resim kesinlikle ayşesena yanlış görmüştür yoksa bilmeden böyle yüklenecek bi insan deildir iyi tanıyorum. sizin de yalan söyleyeceinizi hiç sanmıyorum..
lütfen paylaşımlara dewaaam çünkü çok güzel ve ÖZELLER saolun tekrar WinkWink
Bunu ilk beğenen sen ol.

şu an size şöyle bi yorum yapabilirim ben daha önce o resmi hiç görmedim başka bi sitede ilk defa burda gördüm ayşesena belki benzetmiş olabilir ama ben şuan neye kime inanacağımı anlamadım eğer size aitse o resim kesinlikle ayşesena yanlış görmüştür yoksa bilmeden böyle yüklenecek bi insan deildir iyi tanıyorum. sizin de yalan söyleyeceinizi hiç sanmıyorum..
lütfen paylaşımlara dewaaam çünkü çok güzel ve ÖZELLER saolun tekrar WinkWink

neyse kardeşim boşverin ben yinede kötü olan şeylere üstüme alıyorum iyi olanlar kardeşe kalsın ama ben allaha dua ediyorumki hatasını burada anlar yoksa diğer tarafta allahın karşısına öyle çıkmak hiçbi kul için iyi olmaz. inş kardeşim ama bundan sonra kendi imzamı ve karenin içindede kendi görüntümü koyacam başka türlü olmuyo. hiçbir şeye acımıyorum üzülmüyorum sırf böyle fotolar çekmek için o makineyi aldım ve yalan damgası vuruldu dokunasım bile gelmiyo artık. neyse inş yakında internettede göremeyeceği fotolar çekerimde ilk kez gördüm derler inş
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.