Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
FATİH TEKİN ABİMİZİN MELANKOLİK VE ROCK TARZI EZGİ VE İLAHİLERİ VİDEO DİNLEYİN
FATİH TEKİN ABİMİZİN MELANKOLİK VE ROCK TARZI EZGİ VE İLAHİLERİ VİDEO DİNLEYİN
ıspartanıngülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KARDEŞ BEN HEKES DEMEDİM BİR KISMI DEMEK İSTEDİM SİZ İMAMHATİPLİ OLMAYABİLİRİSNİZ SANIRIM MÜSLÜMAN DİNİNİ YERİNE GETİREN BİİRNE BENZİYORSUNUZ BU SİİZN İÇİNDE BENİM İÇİNDE GECERLİ BEN İMAMAHATİPLİYİM İLLAKİ İMMAHATİLİLER DÜRÜST OLACAK DİYE BİR KAİDE YOK HERKES ALLAH IN EMRİNDEN SORUMLUDUR SANATCILAR MESLESİNE GELİNCE KAFAMDANDA ATMIYORUM GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ BİZLER BİRİNİ YÜKSEK MEVKİDE GÖRDÜKMÜ EEE O HATA YAPMAZ O BİİRYLE KAOALI BİR BAYANLAR NEFİSLERİNE UYMUŞLAR ŞUBU OLMUŞ YOK İNANAMAM DERİZ NEDEN ÇÜNKÜ O BİİZM İÇİN YÜKSEK MEVKİDEDDİR HATASINI KABUL ETMEYİZ OLMAZ BÖYLE BİRŞEY DERİZ OYSA ODA BEŞER BEN MUSTAFA CİHAT KONSERİNDEYDİM KIZLAR KONSERDEN SONRA ADAMIN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ HATTA BİİR GİZLİDEN EKTUP VERDİ AYNEN ONU ALDI BİRDE GÖZ İŞAREETİ ŞAŞIRDIM ASLINDA DOĞAL İSLAMİ CAMİAYI KULLANMKA KOLAY YAP İKİ İLAHİ HERKES PEŞİNDEN KOŞSUN POPÜLERLİĞİN İLSMACISI KEMALİSTİ OLMAZ ANİM ALLAH BİZLERİDE KÖKTEN SİLER SÜPÜRÜR NEYSE DERSE GECMEM GEREK BU SENE SON SENEM TÜM KARDEŞLERİME SELAMLAR OLSUN İTİ DERLER HAYIRLI ÇALIŞMALARsoylediginiz şey inanılır gibi degil gercektende bende çok sasırdım kardeşim ne diyimki Allah herkese hidayet versin inş...
Bence çok güzel olmuş.. Yapanın, hazırlayanın ellerine sağlık. Sadece ses kalitesi biraz düşük geldi bana. Onun dışında herşey güzel..
Aşın kendinizi... Millet aya çıktı biz hala zikirli ilahilerle uğraşıyoruz..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi