You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fatih'in neslinden Allah Rasulüne 70 milyon salavat

Fatih'in neslinden Allah Rasulüne 70 milyon salavat

General
RE: Fatih'in neslinden Allah Rasulüne 70 milyon salavat
hayır demek istediğim o değil, yani bu tip binleri milyonlar bulan zikir anlayışı zaten bir nakil ile meşru değildir fakat aklen de meşru olacak bir yanı yok onu açıklamak istedim. Rasulullahın, sahabenin ve onlardan sonraki hayırlı nesillerin yapmadığı ama onların yaptığından daha hayırlı ameller varmış gibi bu tip zikir toplamalarına katılmak yerine sahih delilleri öğrenip onlara göre bu ibadetleri yapmak lazım, selef i salihin bu konuda çok dikkatli idi.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
dediğimi anlamışsan bunu sormamalıydın gülücük sahih hadisler ile gelmiş olan ve Rasulullahın(sallallahu aleyhi ve sellem) tavsiye ettiği tesbihat ve zikirler yine onun emrettiği/yaptığı şekilde yapılmalıdır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
çokça anma demiyorum, fakat oturup "hadi şu 1000 i bi tamamlayım" gibi bir zihniyet ile yapılacak ibadet hem naklen hem de aklen batıldır. fakat aklına geldiğinde bir kere yapman hem daha itidalli hem daha doğru olur, başta dediğim gibi selefin yaptığından daha hayırlı bir amel olduğu iddiasında değilsek onların yolunu takip etmekten başka bir şey kalmıyor.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.