You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

FARKIMIZ TARZIMIZ =))

FARKIMIZ TARZIMIZ =))

Forumcu
Cvp: FARKIMIZ TARZIMIZ =))
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[Resim: 29pq.jpg]

bunlar bizim görüşümüz. biz diyoruz ki şebeğe dönmüşler. hani gülme komşuna gelir başına diye bi söz varya. biz onlara söylüyoruz. onlarda bizim başörtülülerimize laf atıyooo. ben herkesin aklı var diyorum hak olan allahı dağdaki kişi bulabiliyosa. bunlarda bulabilir. onun için suizanda bulunmamak gerek diye düşünüyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ne alaka ya ben suizanda bulunmadım ama sen şimdi iftira atmış oldun polemik çıkartmaya gerek yok.. konuya bakarsan burası geyik bölümü gülüoruz eğlenioruz istemiosan bakmazsın ayrıca bende görüorum tarz die kendilerini kepaze hale getirdiklerini dalga geçioduk onun da tadı kalmamış oldu : s
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: FARKIMIZ TARZIMIZ =))
ya gönül çelen yanlş anlaşılma var ortada yorumlara iyice bak uagirl karatlizmanın açıklamasına bi cvp yazmş sdc ayrıca olumsuz eleştırılere açık olmalısınz(bnm gibi gülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
gönül_çelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[Resim: 29pq.jpg]

bunlar bizim görüşümüz. biz diyoruz ki şebeğe dönmüşler. hani gülme komşuna gelir başına diye bi söz varya. biz onlara söylüyoruz. onlarda bizim başörtülülerimize laf atıyooo. ben herkesin aklı var diyorum hak olan allahı dağdaki kişi bulabiliyosa. bunlarda bulabilir. onun için suizanda bulunmamak gerek diye düşünüyorum..

nasıl bakarsan öyle görürsün kardeş heralde o insanlarda yaptıklarının farkında ki o duruma gelmek istemişler ve poz vermişler bizede gülmek gerekiyosa gülmek ağlamak gerekiyorsa ağlamak düşer
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: FARKIMIZ TARZIMIZ =))
kendi halimiz dururken başkalarına gülmek...
sadece acziyet
varsa elinden gelen yap
yoksa sende farkında olmadan bi bakmışşsın gülünecek haldesin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: FARKIMIZ TARZIMIZ =))
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şebek olmuşlar haberleri yokTongue

alkışSmilealkışSmilealkışSmilekahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: RE: FARKIMIZ TARZIMIZ =))
terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendi halimiz dururken başkalarına gülmek...
sadece acziyet
varsa elinden gelen yap
yoksa sende farkında olmadan bi bakmışşsın gülünecek haldesin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.