You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Farkettim ki . . .
Geziyoruz nazlican alemi sanal ya Big Grin
Onlar ziyaret edince bende ziyaret edeyim dedim.

Benden daha soguk saka yapani da ilk defa goruyorum.
Xd xd ne bu isaretler ya duble gulenecek ne var.
Cocuklar bile yapmiyor artik.(yani belki yapiyordur salladim ya tutarsa)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Farkettim ki . . .
Alky, hayat sana bagiriyorsa karsilik vermek yerine kulaklarini tikarsin. Salat hayattir sloganini çok severim. Hz. İsa der ki, "Bir yanaginiza tokat atana obur yanaginizi çevirin" Benim yaptigim da bu. Ofkelenince ona kadar saymak gibi bir şey. Her sey yoluna girene kadar hic bir seyi kafaya takmamak. Sular durulunca mantikli bir karar verebilmek adina. Ne de olsa imtihan oluyoruz. Psikoloji ve tıpla çok içli dışlıyımdır. İnsanin önce kendini gözlemlemesi gerektiği kanaatine vardim. Kendimi gözlemledim ve delilerden daha deli olduğumu gördüm. Rabbe karsi söylenmiş cahilce sözler gördüğüm zaman dahi hastalanıp yataklara duserdim. Ben de boyle bir kararlilik geliştirdim. Ateistlerin mekaninda daha rahat takilabiliyorum artik. Kim bilir, belki öğüt alırlar diye. Ama simdi boyle xD xD takilinca, unutuyorum her şeyi.

Yani farkettim ki, sorun diye bir şey yok. İmtihan var.
Ben mesela, uçarım mesela...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.