You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Göğe Bakma Durağı.
Faith.
[Resim: 523423_424782500971977_1893044550_n.jpg]

Bu köpeğin adı Faith. O Los Angeles sokaklarında iki ayağının üzerinde yürüyor. Henüz yavru iken 2002 Aralığında bir hurdalıkta doğan bu köpek Rueben Stringfellow tarafından bakım altına alınmış.

Sahibi Rueben göğüs ve çenesi zarar görmesin diye onu hep o büyüyene kadar kucağında taşımak zorunda kalmış. İngilizce öğretmeni olan Rueben onun ayakları üzerinde yürümesi için eğitmeye karar vermiş ve yürümeyi bir kaç sene içerinde başarmış...

Bugüne kadar adına iki tane kitap yazılan bu köpek Los Angeles sokaklarında insanların şaşkın bakışları arasında neler başardığını herkese gösteriyor.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Faith.
Yaa dimi benim de sana karşı yaşama mücadelem herkesin şaşkın bakışları arasında devam ediyor :D

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Vay hain sinir

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Ben konu açarım da okunmaz mı, çok ayıp Tongue

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ziya Osman SABA'nın söylediği gibi:

''...
Bahtsızların biraz gülümsemesi...
Körlerin gün görmesi,
Mümkündür bütün mucizeler...
...''

Daha önce de birkaç kez belirttim: İmkânsız kavramını mümkün kılan insandır. Asıl imkânsız olan, bu kavramın hakikaten de mümkün olmasıdır...

Kafam karıştı, yahu... icon
Aksın kanım, kefenime renk olsun!
Al kefenim, bayrağıma denk olsun!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.