You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Faceden alınmış komik sözler

Administrator
Cuma Pazartesiye bu kadar yakınken neden pazartesi cumaya bu kadar uzaktır ki ?

Anne evde yokken mutfağa gidersinbakarsın yemek yok.15 dakika sonra bir mucize bekler gibi tekrar mutfağa gidersinyine yoktur.

Çekirge1 sıçrar 2 sıçrar 3 sıçrar 4 sıçrar 5 sıçrar..Sıçrar yani sonuçta çekirge bu

Artık sınavlarda 4 doğru yapana 1 doğruda bizden gibi kampanyalar istiyoruz. ♥
beğen ♥

Dedeye SormusLar küReseL ısınma Hakkında Ne Düşünüyorsun Diye ? Dede DemiŞki = waLLa Hic Bisey Soßanın Yérini Tutmirr = ))

ALLAH´ım sınavlarda bildiklerimi yaptırBilmediklerimi attır attırdıklarımı tuttur. AMİN..

Bizi Beğenmeyen HocaLarın ÇocukLarı Bizden Beter Olsun İnşallah

Ders Çalışmak + Okula Gitmek = GençLiğin ELden Gitmesi Demek

Okula gitmemek için sabahları annesine hastayım derken sesini olabildiğince kötü çıkarmaya çalışan fakat bunu beceremeyen varlığa öğrenci denir.

ÖdevLer YαpıLdı mı ÇocukLαr ? Hocααm ` Yaptım oLαcαk ´ !

Milli Eğitim Bakanımız Recep İvedik Olsun Devamsızlık Yaparsam Namerdim...

Hayat Buysa Üstü Kalsın Dicem Ama Bizde Öğrenciyiz Bozuk Para Lazım Oluyoo

:D :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
RE: Faceden alınmış komik sözler
Sözler güzelmiş :D
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Faceden alınmış komik sözler
ALLAH´ım sınavlarda bildiklerimi yaptırBilmediklerimi attır attırdıklarımı tuttur. AMİN..

Amiiinnnnn....önümüzdeki hafta gerekecek bana gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.