You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: Facebook Sayfamız
hiçç önemli değil şeref duyarım Amma Ve lakin sizlerle bir konuşmna yapmam gerek sıze nasıl ulasabılırım ozeldende mesaj atamıorum bır yardımcı olun lutfen?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Facebook Sayfamız
gonderdınız fakat ben sıze mesaj atamıorum öm mesaj alımınız kapalı dıyor benım mesaj ayarlarımda sorun var sanırım bır bakarmısınız yoksa genelmı boyle ozel mesaj gonderemıyormu ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.