You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

EY DOST! Hanımına iyi huylu olmalısın

EY DOST! Hanımına iyi huylu olmalısın

Acemi Üye
RE: EY DOST! Hanımına iyi huylu olmalısın
Mantıken dayak biraz işe yarıyor gibi.Ama kadına el kaldırmak olmaz gerçekten.Bizden güçsüz ve aciz birine vurmak günahtır haliyle.
Eğer, bir gün beni boynu eğik görürseniz, bilinki yere düşen birini kaldırmak için boynumu eğmişimdir
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bedevinin kelime anlamını biliyorum da onların inanç sistemini sorgulaşmıştım.

Sevgili Berkant dayak hiç bir surette işe yarayan bir sistem değildir emin olabilirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Evet bende sizinle hemfikirim ama bir çok kez şahit oldum.Ama hiçbir suretle yapılmaması gereken bir davranış.
Eğer, bir gün beni boynu eğik görürseniz, bilinki yere düşen birini kaldırmak için boynumu eğmişimdir
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Zihnimden geçirdiklerimi kelimeye dökmek istemiyorum itikadımı inancımı sarsacak belgelerde istemiyorum.İnsan olarak bakıyorum olaya bir birey olarak değerlendiriyorum bu muameleye maruz kalan insanları.

Hee şu mantığı anlayabilirim gerçekten bazı insanlar arsız ruhlu olabiliyor baktın sözünü dinlemiyor boşa kardeşim!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Vala kadınlara akıl sır erdirmek biraz da zor acıkcası
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bence bayanlar emanettir yüce yaradanımız bayanları erkeklere emanet etmiştir emanete zarar vermek dinimizde varmıdır
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Evet haklısınız insnalar için geçerli bu lafım aslında.İnsanları tanımak, çözmek cidden çok zor
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İnsan olabilmenin gerektirdiği erdemliliğe sahil olabilmek aslolan yoksa bunun ne kadınlıkla ne erkeklikle alakası yok.Her iki cinsin hayvani olanları var maalesef.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.