You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: evrim teorisi
evrim teorisi ,evrim teorisi indir,evrim teorisi yükle,evrim teorisi download,evrim teorisi indirmek istiyorum,evrim teorisi yükle,evrim teorisi bedava, evrim teorisi İNDİR,evrim teorisi YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir,evrim teorisi Dvdrip,evrim teorisi filmi indir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evrim teorisi sacmalıgına hala inanan varmı acaba tşk ederiz adminim indiriyorum ben..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eee buda dogal...zamanında insanlar yerdeki camurdan put yapıp onları (haşa) tanrı kabuL ettiklerini düşünürsek en azından bunlar canlı arada bir tepki veriyorlar...ataları kaçmasınLar diye de onları evlerine kapatıyorlar demekki...Rabbim hidayet versin
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
:D bir yerde okumustum söyle yazıyodu... bu evrim teorisine inananlar o kadar aptal ki dedelerini mağarada bırakıyorlar...:D Bide birisi cenap şihabeddin miydi neydi oda eğer bizim soyumuz maymundan geliyorsa meşe ağacının da kökü maydonoz dan gelio :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-07-2010, Saat:01:36 PM, Düzenleyen: RuhAdam.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.