You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: EVRENİN KÖKENİ
aslinda fizik konularinda hemsire olarak ehlil deilim gülücük . yani fizik ilgi alanim deildir. benim bilgilerim harun yahya dan alintidir. bilmemek deil ogrenmemek ayip idir bizde ogreniorz ...
hado77 kardesim simdi bu gercekten bilimsel guzel bir aciklama olmus.. Allah da sizden razi olsun.. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum

ben de avukatlık yapıyorum. fizik bilgi değil ama hep ilgi alanım olarak kalacak. harun yahyanın eserlerini okudum ve çok faydalandım. kendisine teşekkürlerimi sunarım.
şu anki merakım cern üstünde. ne tür sonuçlar çıkacak merak ediyorum.
eğer fizikle ilgili yazarsanız çok spesifik olmazsa elden geldiğince katkıda bulunmak isterim.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hýms tesüf ederim bizim yolumuz kuur an ve sünnetr.. önceki yazılanları okumanızı öneririm .. önyargı ile değil önce bilgi sahibi ollunmadan gfikir sahibi olunmaz .... hýms
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-09-2010, Saat:04:44 AM, Düzenleyen: _^TekGüL^_.
Acemi Üye
Alıntı:kur'an gıbı derın bılgılerı ıceren bır kıtab varken,baska yerde gercegı bılınmeyenı aramak ne akılsızlıktır....

utanmak yani biz zaten kur anı kerimden konusuoruz hep kur anıkerimden alıntı yaptık ama harun yahyadaki nden çünkü kur anı tefsir yapmışlar ben ordan alıntı yaptım ... icon neise...Bööö
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benım nıyetım konuyu elesrmek degıl kı çiçekgülücük yorumumdakı amac Kur andan baska gercek arayanlara,maymun soylulara kıtap ehlı ınsanlara vs vsgülücük

paylasım ıcın tesekkur ederık yanıgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.