You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evliyalar kalplerde geçeni görebilir mi?(Ebu Hanifeden Cevap)

Evliyalar kalplerde geçeni görebilir mi?(Ebu Hanifeden Cevap)

General
RE: Evliyalar kalplerde geçeni görebilir mi?(Ebu Hanifeden Cevap)
o zaman kafamıza göre rahatça diyebilir miyiz ki Allahın "olmaz" dediği şeye "Allah kadirdir yapar" demek biraz sıkıntılı bir iş. mantıkımızı nerde durduracağımızı bilelim.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu konuda bir ideolojiden bahsedeceksek eğer ebu hanifenin ideolojisini doğru buluyorum, sahi hanefi fıkhını hiçe sayıyorsunuz diye tahkir eden siz değil miydiniz bak imamınız bu inancı kabul etmiyor.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bi düşün dediğimi, sen mi daha hanefisin ben mi?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Alıntı:Kalplerde gizli olan şeyleri ancak Allah bilir.

Amenna..

karadamlalar peki, evliyalarda olan bu hadiselere ne deniyor peki gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2013, Saat:12:38 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.
General
bunlar bir bilinebilirlik sınırları içerisinde yapılacak şeyler değildir, insanlar gelecek hakkında tahminlerde bulunabilir ya da psikolojik bir analiz ile hareketlerden tavırlardan bir şeyler çıkartabilir ANCAK kalpleri okuma iddiası çok daha fazladır. Rasulullah bile rastgele gaybi bir bilgiyi söyleyemiyorken başka bir insanın böyle yetenekleri olması anormal bir durumdur. hiç inanmam demiyorum, ama birinin kalbini gören kimseye biri illaki vahyediyordur. ve vahyedenler de 2 dir, Allah ve şeytan.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bunun adı vahiy değildir değil mi gülücük
şeytanda olamaz geriye ne kaldı ?
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.