Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Evlilik ve Evlenmekle İlgili Süper sözler !
Evlilik ve Evlenmekle İlgili Süper sözler !
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:babaannen kimseye deme dio sen dion :Ddedigini dion da deme dedigini neden dion :D:D:D
babannem demedi deme diye binnur kulama de dedi gerçi babannem bazı kızlar hakkındada güzel şeyler demezde neyse burda demim onu
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:babaannen kimseye deme dio sen dion :Ddedigini dion da deme dedigini neden dion :D:D:D
babannem demedi deme diye binnur kulama de dedi gerçi babannem bazı kızlar hakkındada güzel şeyler demezde neyse burda demim onu

atasözü gib kadın maşallah
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:* Evlendikten sonra karınızın sizinle nasıl konuşacağını öğrenmek isterseniz,şimdi erkek kardeşiyle nasıl konuştuğuna bakın.
G.J.NATHAU
BU SÖZ ÇOK GARİBİME GİTTİ . DOĞRULUK PAYI NE KADAR ACABA
SAOL CANM ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL PAYLAŞIM
babbannemde öyle der
oflum babaannem bişey daha söylüyordu erkekler hakkında neydi okulağıma söle
bak diyorum kimseye deme erkek milleti köpek milleti
KIZ KULAĞIMA SÖYLE DEDİM
SENİN BU BABAANNE SÜPER BABANNE KİTAP GİBİ GACI ÇEVİR ÇEVİR OKU İYİ TANIMIŞ ERKEKLERİ TABİ BAZILARINI TENZİH EDİYORUM :sırıtık:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:babaannen kimseye deme dio sen dion dedigini dion da deme dedigini neden dion :D:D:D
atasözü gib kadın maşallah
atasözü gibi kadın nsl bi tabir reyom yauw

atasözü gibi söylemiş desen hadi neysee,,
bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:* Evlendikten sonra karınızın sizinle nasıl konuşacağını öğrenmek isterseniz,şimdi erkek kardeşiyle nasıl konuştuğuna bakın.
G.J.NATHAU
BU SÖZ ÇOK GARİBİME GİTTİ . DOĞRULUK PAYI NE KADAR ACABA
SAOL CANM ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL PAYLAŞIM
babbannemde öyle der
oflum babaannem bişey daha söylüyordu erkekler hakkında neydi okulağıma söle
bak diyorum kimseye deme erkek milleti köpek milleti
KIZ KULAĞIMA SÖYLE DEDİM![]()
SENİN BU BABAANNE SÜPER BABANNE KİTAP GİBİ GACI ÇEVİR ÇEVİR OKU İYİ TANIMIŞ ERKEKLERİ TABİ BAZILARINI TENZİH EDİYORUM :sırıtık:
90YAŞINDA OLSUN OKADAR

SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:babaannen kimseye deme dio sen dion :Ddedigini dion da deme dedigini neden dion :D:D:D
bütün peygamberlerin bütün alimlerin erkek olduğunu düşünürsek
hatta cehennemin çoğunluğunu kadınların dolduracakalrını da buna eklersek
başatankara bir laf...
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:babaannen kimseye deme dio sen dion :Ddedigini dion da deme dedigini neden dion :D:D:D
bütün peygamberlerin bütün alimlerin erkek olduğunu düşünürsek
hatta cehennemin çoğunluğunu kadınların dolduracakalrını da buna eklersek
başatankara bir laf...
1-babannem zamane erkeleri hakkında konuşuor onlara güvenmemk konusunda
2-kızlar hkakındada bir çok şey söyle babannem onları yazmıyorum yazamam

3-cehennemin çoğunluğunu kadınların dolduracak iii işte ayağmızıı denk alalım biz o kadınlardan olmayalım
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi