You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Evlilik
Öncelikle hepinize merhaba.
Biz bir kızla birbirimize söz verdik evlenmek adına ve ben verdiğim sözü tutmak isterim. Ama sonradan kız dinini değiştirmek istedi. Dinimizde müslüman biriyle evlenmemek de haram ve ben onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım ?
Teşekkürler şimdiden...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Evlilik
– İman etmedikleri sürece Allah’a ortak koşan kadınlarla evlenmeyin. Allah’a ortak koşan kadın hoşunuza gitse de, mümin bir cariye Allah’a ortak koşan bir kadından daha hayırlıdır. İman etmedikleri sürece Allah’a ortak koşan erkeklerle, kadınlarınızı evlendirmeyin. Allah’a ortak koşan hür erkek hoşunuza gitse de; iman eden bir köle, Allah’a ortak koşan bir erkekten daha hayırlıdır. Onlar ateşe çağırırlar, Allah ise izniyle, cennete ve bağışlanmaya çağırır. O, insanlara ayetlerini açıklar ki, öğüt alıp düşünsünler. (Bakara 221)

ALLAH ı bilmeyen ,sevmeyen ,inanmayan evladım bile olsa
istemem..küfrü inadi içinde olan sülalemle bile görüşmüyorum..
karşıma geçip ALLAH ın dinine söven adamdan
ne eş ne evlat
ne dost ne akraba olur..

ALLAH bize yeter..

ALLAH ım sanada ehli sünnet,takvalı,itaatkar bir eş nasip etsin inşALLAH
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.