You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

EVLİ İKEN BAŞKA KADINLA DİNİ NİKAH SORU

EVLİ İKEN BAŞKA KADINLA DİNİ NİKAH SORU

Profesör
RE: EVLİ İKEN BAŞKA KADINLA DİNİ NİKAH SORU
bence zann ile yorum yapmayın...soru sorulmuş herkes bildigine göre cevabını versin bırakın kişinin niyetinin iyiliginin kötülügünün hesabını allah (cc) yapsın
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
รüгüռժü
Akıncı kardeşim sen haklı ol, sen mükemmel ol, sen eleştiren ol, sen yanlışımı çıkaran ol, sen ne istersen "o" ol.
Hakkımı şimdiden helal ettim.
Sorunun sahibi eğer yazdığımca cevap alabildiyse ne güzel faydalı olabilmişim derim. Bu foruma ve soruya vesile olanlarda eminim benimle beraber bu faydadan nasiplerini alırlar.
Soru sizinle alakalı değilken madem ilgilendiniz;
- Yorumları genelde "maturidi " tarzını sevdiğimden o şekilde yazmayı severim.
- Yorumların geneli ya ayete yada sağlam hadislere dayanır. Varsa bi yanlışım aksine bir ayet veya hadis getiriniz. Benim doğruları öğrenmeme de vesile olursunuz.
- Emri bil mağruf, Nehyi anil münker hesabına bazen Gazali (R.A.) gibi sert ve haddini aşan ifadeler kullanabilirim. Özellikle ahirzamanın en büyük fitneleri söz konusu olduğunda. Bu gibi durumlarda yönetici arkadaşlardan yardım beklerim. En azından o konuyu veya cevabı Silsinler diye. Çünkü benim için normal olan bir cevap başkaları için sert ve anormal olabilir.

- Direkt ayet veya hadisleri olabildiğince yazmamaya çalışırım , çünkü bu ayet ve hadisi okuduğu halde itiraz ederde aksine davranırsa insan "inkar" suçunu işlemiş olur. Buna sebep olmak istemem. İtiraz eden bana itiraz etsin ilk etapta. Hatta küfretsin , çok sorun olmaz.
- Yazdığım cevaplar hiç yazılmasa olmazmı ? Tabiki olur. Ukalalık etmektense bu tür cevaplardan kaçabilirim, eğlenceme bakabilirim. İstenen bumudur???
Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Oooo abi tezgahı açmış Big Grin
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
adamın biri bu başlığa çok takılıyor :D her kim isen derhal vazgeç..karar veremedin gitti :D :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.