You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evli çiftlerin internetten chat itirafları !

Evli çiftlerin internetten chat itirafları !

Uzman
RE: Evli çiftlerin internetten chat itirafları !

Karıcığım, hani “F” nickli biriyle iki aydır chat’leşip, tüm sırlarımızı ortaya döküyorsun ya, ben oyum. F’ye söylediğin bir şey beni çok üzdü: “Kocamla son zamanlarda pek konuşamıyoruz. Sen beni dinliyorsun, bu çok hoşuma gidiyor.” işte bunu söyledin ve O an çok kötü hissettim kendimi.Aramizda bir çok şey ve en önemlisi güven ve paylaşmayi zedeledin bitirdin

ifade :D
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah nasip ederse evlenirsem evde internet bile istemem telefonlarda takoz olsun gülücük
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
İnternetin büyük bir nimet olduğu aşikar lakin bilinçli kullanıcı olmaktır asıl mühim olan.Eşlerin bu gibi helal daire dışındaki ortamlarda bulunma sebplerinin en önemlisi ''kendisini boşlukta hissetme ''psikolojilerine bağlıyorum.Bu zaman diliminde bir müslüman Allah'ı zikreden İslam ilminın olmadığı ortamlarda bulunmazsa, ilim tahsil etmezse bu gibi helal olmayan uğraşları olma ihtimali yüksek.İlim tahsil etmek akademik olarak bir yerlere gelmek anlamına gelmiyor.İlkokul mezunuda olabilirsin ama okuman,dinlemen lazım.Zihin sistematiğini doldurman lazım ki bu gibi mecralara girmeyesin.
Bu konuda eşlerin de birbirinin öğreticileri olmaları çok önemli.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.