You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlenmek Ateş Olmuş Sanki

Evlenmek Ateş Olmuş Sanki

Üye
RE: Evlenmek Ateş Olmuş Sanki
birşeyleri istemeyen bayan bulamazsın uzayada gitsen bişey isterler fıtratları gereği inşallah sana az dünyalık birşeyler isteyen gelir kardeşim malesef aileler artık eskisi gibi kızlarını evliliğe yetiştirmiyor ev+iş+mal duruna bakılır olmuştur iman+namus+şeref yerini bunlara bırakmıştır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kardeşim dediklerinin hepsine katılıyorum onun için dedim ya inşallah sana daha az isteyen nasip olur dye tevhidi müslümanlarda bile böyle sıkıntılar oluyor kaldıki moda için kapanan bayanlarda olması çok normal
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
evlenmeden yaşaman fıtrata ters ondan sonra düşeceğin günahlar daha büyük olur allahu alem islami bir düğün nasıl yapamıyosun ben onu anlmadım istersen bana 1 2 saat müsade et dersim var çıktıktan sonra nasihatleşelim daha iyi olur hem senin sordugun soruları ben ilim ehli hocalarımızada sorarım o esnada daha faydalı olur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Iyi olur kardeş. Benim ki çevreden dolayı olmayabilir ben antalya da yaşıyorum daha bir kere bile Islam a uygun ne düğün gördüm ne haremlik selamlık bir ev.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kardeşim kusura bakma biraz geç oldu ama yaşadığın şehirin zorlugundan dolayı çektiğin sıkıntılar malesef kolay değil yapaçağın düğününü islami bir cercevede yapmaya çalış evlenmemek gibi bir düşünceye girme allahu alem o daha sıkıntılıymış
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.