You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlenmek Ateş Olmuş Sanki

Evlenmek Ateş Olmuş Sanki

Üye
RE: Evlenmek Ateş Olmuş Sanki
Amin cümlemizin yardımcısı olsun. ya ne biliyim işte kendimi hataların içinde gördükçe çocuğumda böyle olursa o bari yanlışlar içinde olmasın diyorum kendi kendime Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
hic bi zaman onun bunun lafina bakmicaksin. nasrettin hocanin bi hikayesi var milletin agzi torba degilki buzesin. sen kendi gonlune gore birini bulduktan sonra gerisi hikaye.
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Gökhan kardeş bi ara sen bir bayandan bahsediyordun, evlenecektiniz ancak aileler anlaşamıyordu falan ...birde kızın aşırı istekleri var diyordun yanlış mı hatırlıyorum ? O sen miydin
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Gökhan çok yanlış bir kişiye soruyorsun :D ben yorum yapmayayım arkadaşım..valla zaten iki gündür forumda böyle bi evlilik aşk meşk olayları fazla geldi bana :D hayırlısı olsun hepimiz için
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yani inanki çok bahsedilince meselenin cılkı çıkıyor..ben sanırım bi despotlaşmaya başladım bu konularda.. Hayırlısı olsun ammaaannn
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.